Tehnički kutak > Tuning skutera
slabo krece kad se zagrije
Outrage:
Pozdrav momci, mene zanima jedna informacije, imam u planu kupovinu navedenog motora, Beta Eikon 50ccm, te me zanima vase misljenje, ciji je to motor porijeklom te da li je problem nabaviti djelove za isti i kakve su cijene djelova?
x8rx:
vidim da je tema stara ali neki konkretni odgovor nije dat pa ako ima netko u meduvremenu da je otkril kvar da javi jer me kretanje ubija nebrem krenut biciklisti su brzi u startu nakon nekih 50 m pocne vuci ako ne stanem do kraja nego samo usporim on normalno vuce i ubrzava problem je samo kad stanem ,bez obzira kolko je zagrija on vuce uzbrdo po sumi cak sam kolegu slepal nedugo i sve pet samo ne stat
Bero:
--- Citat: x8rx - 24 Svibanj, 2011, 13:05:14 ---vidim da je tema stara ali neki konkretni odgovor nije dat pa ako ima netko u meduvremenu da je otkril kvar da javi jer me kretanje ubija nebrem krenut biciklisti su brzi u startu nakon nekih 50 m pocne vuci ako ne stanem do kraja nego samo usporim on normalno vuce i ubrzava problem je samo kad stanem ,bez obzira kolko je zagrija on vuce uzbrdo po sumi cak sam kolegu slepal nedugo i sve pet samo ne stat
--- Kraj citata ---
smrdi na remen,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju