Dakle, skuter je Beta eikon 50lc, ima Minarelli masinu, vodeno hladjenje. Presao sam oko 16tkm. Problem je da, kad palim skuter vuce ko lud, ali kad se malo zagrije, onda tesko krene, odnosno treba mu sekunda dvije da dobije sut i onda opet sve normalno, nema gubljenja snage uzbrdo i sl.
Pitao sam par ljudi pa sam promjenio neke stvari: nove, lakse rolice, problem ostao isti, pa sam i federe kvacila stavio nova, i to oni 15% jace, al opet isto.
Mislio sam i remen, ali on ima samo 6000 km, i nije los pa su mi rekli da to nije problem, a i nije bas jeftin, 270kn!
Jos su mi ukazali na ove stvari: zacepljen auspuh, da ga malo procistim?
Takodjer da mozda i kuplung rastavim i malo lamele pobrusim i onu osovinu operem benzinom jer da se mozda zapekla, ali cisto sumnjam da je to, jer mi skut vuce uzbrdo bez beda, a da je to onda bi mi se gusio.
Pa mi jedino ostaje taj auspuh, i mozda filter zraka, jer mi se cini i da je on poprilicno prljav.
Sta bi jos moglo bit? Pliz, sezona je u punom jeku, skut radi super, a samo me taj problem muci, pa da bude sve u najboljem redu.
Uaprijed hvala