Općenito > Generalno o skuterima
Koji Torx odvijaci za Speedfight2
Cortez:
--- Citat: mario_f15 - 06 Prosinac, 2009, 00:59:39 ---ja sam kupio taj cijeli set...kofer mali...ima sve..i platio ga 39kn..nije neka kvaliteta al za te novce je super, ali koliko treba toliko posluzi.... :toothy11:
--- Kraj citata ---
U chipoteci bas ili.. ?
Ja tu u Osijeku zasad nisam nasao set ispod 500kn, zato sam i pitao.
U medjuvremenu sam tek nasao na chipotekinom webu.
S.F. sf2:
ja sam ti lijepo napisao,uzmi od stihl kosilice-flakserica kljuc ako nemas ti stihl sigurno neko u blizini ima,taj torx i jos par obicnih kljuceva ti je sve sto treba da skuter rastavis ko lego kocke
mario_f15:
--- Citat: Cortez - 06 Prosinac, 2009, 09:39:45 ---U chipoteci bas ili.. ?
Ja tu u Osijeku zasad nisam nasao set ispod 500kn, zato sam i pitao.
U medjuvremenu sam tek nasao na chipotekinom webu.
--- Kraj citata ---
ma kaka čipoteka..................... ???
otiđi u OBI , PEVEC ili tako neki trgovaćki centrar.............ja sam kupio u OBI-ju......... :icon_biggrin:
svbeljan:
--- Citat: Cortez - 05 Prosinac, 2009, 22:58:19 ---Trebao bi uzeti set odvijaca za raskupusit SF2; jel netko zna koji tocno torx-ovi mi trebaju?
Vidim bar 2 ili 3 razlicita pa..
Ako netko ima servisni manual u pdfu spasio bi me :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ja nemam torx, iako bi mi bilo lakse da imam, ali sam i bez njih raskopao cijeli skuter.
Mislim da su na mom skuteru bile dvije sirine i sve sam ih skinuo sa ravnim odvijacem.
Samo treba pogodit sirinu i idu dolje bez problema.
A za kupit sam vidio u metrou set gedora sa nekim dodatnim torx nastavcima a cijena je bila oko 150kn.
dino_sk:
ja prosle godine u pevecu kupio imbuse , toraxe i ostale pi*darije za 50kn :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju