Općenito > Generalno o skuterima

Koji Torx odvijaci za Speedfight2

<< < (4/5) > >>

motov3x:
ma samo si uzmes imbus i ne treba ti nikakav torks i s njim skines sve plastike

Cortez:

--- Citat: mario_f15 - 06 Prosinac, 2009, 12:41:26 ---ma kaka čipoteka.....................  ???

otiđi u OBI , PEVEC ili tako neki trgovaćki centrar.............ja sam kupio u OBI-ju......... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

OBI ne znam sto je, Pevec u Osijeku je napusten vise-manje, u Emezetti/Ipercoop-u nisam nasao,
u Getrou nema nista ispod 500kn, osim sami odvijaci po komadu preko 50kn (unior) itd.

Treba mi jeftini set.
Evo vidim sad u reklami od Lidla da ce od cetvrtka biti nesto.

Stvarno mi ne treba nista posebno, ne planiram nikakva velika sarafljenja, trebam staviti slowriderowu
blokadu, provuci zice i u planu je stavljanje dodatnih svjetala naprijed u one prazne "farove" (ako netko
ima kakvu preporuku, slusam, mislio sam samo ubosti 2 jake diode unutra).

Cortez:

--- Citat: svbeljan - 06 Prosinac, 2009, 13:04:31 ---Ja nemam torx, iako bi mi bilo lakse da imam, ali sam i bez njih raskopao cijeli skuter.
Mislim da su na mom skuteru bile dvije sirine i sve sam ih skinuo sa ravnim odvijacem.
Samo treba pogodit sirinu i idu dolje bez problema.

--- Kraj citata ---

Da, tako sam i ja u servisu sarafio sa obicnim odvijacem onaj poklopac od akumulatora
kad je na novi skuter to trebalo namontirati.. ali vijak koji je pretrpio 68 tih sarafljenja
i zadnji put je u servisu zvjerski stegnut vise ne ide..  :confused5:

Cortez:

--- Citat: motov3x - 06 Prosinac, 2009, 15:51:32 ---ma samo si uzmes imbus i ne treba ti nikakav torks i s njim skines sve plastike

--- Kraj citata ---

Ajd', probat cu :)
Posudio sam jedan set torxa ali mislim da su svi premali (treba netko rastavljat mobitele? ;) )

speed:
torx 2 i 2,5 i svi vijci su ti ti torx velicina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju