Općenito > Generalno o skuterima

Koji Torx odvijaci za Speedfight2

<< < (2/5) > >>

gokiSP:

--- Citat: Aerox007 - 05 Prosinac, 2009, 23:21:34 ---Sam pazi da ti nije torx sa iglicom na glavi sarafa, ko kod mog aeroxa na prirubnici

--- Kraj citata ---

svaki malo bolji komplet ima i supe nastavke

Cortez:
Nasla se ekipica Sherlocka.. kako se ja nisam sjetio kupiti set?!
Mozda jesam.. ali vecina koje sam nasao kostaju 500kn.

Da, nasao sam jeftinije u chipoteci, i otici cu u PON pogledati sto imaju na lageru
(u Osijeku), ali od toliko silnih odgovora, zapravo, nitko mi nije odgovorio na pitanje
koje sam postavio.

Jel ima netko pametan ili svi samo pametuju?

mario_f15:

--- Citat: Cortez - 06 Prosinac, 2009, 00:17:01 ---Nasla se ekipica Sherlocka.. kako se ja nisam sjetio kupiti set?!
Mozda jesam.. ali vecina koje sam nasao kostaju 500kn.

Da, nasao sam jeftinije u chipoteci, i otici cu u PON pogledati sto imaju na lageru
(u Osijeku), ali od toliko silnih odgovora, zapravo, nitko mi nije odgovorio na pitanje
koje sam postavio.

Jel ima netko pametan ili svi samo pametuju?

--- Kraj citata ---
ja sam kupio taj cijeli set...kofer mali...ima sve..i platio ga 39kn..nije neka kvaliteta al za te novce je super, ali koliko treba toliko posluzi.... :toothy11:

sven_vx:
nitko tebi ne pametuje nego ti govori sta je bolje...tako da onaj ko pametuje si ti...lijepo ti napisemo sta i kako,a ti seres...
kupi u pevecu set gedora,torxa,ravnih,kriznih i ostalih pi*darija za 300kn i to je to...ja sam kupio prosle godine i jos me nisu razocarali...opet ce ti nekad trebat bilo sta od toga pa ces morat ic kupovat sve posebno pa je bolje uzet komplet pa si miran...

ivanm:
neznam kaj skidaš, ali ja sam većinu šarafa na speedfightu skinuo i vrstio imbusima i običnim ključevima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju