Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Crni sa plavim detaljima, ko sto je Jandro imao
sada sam pred kucom imao nesvakidasnju situaciju...dolazim s preko 100 na sat i opalim po kocnicama,rucica zadnje kocnice propadne,a prednji kotac pocne kociti na mrtvo,a ja jos na 100...fulao sam kucu za nekih 5-6 m sutra mijenjam ulje kocnica,jer ne vidim di bi jos bio problem
Dobro dok nije susedov plot bio Ajde nemoj se igrat s tim kočnicama, nemoj bit ko ja
nisam se ovak dugo prestrasio...kocim..propadne rucica od zadnje,a u istom trenutku zablokira prednji kotac....uffff....bilo je jebeno...a stari stoji pred kucom i gleda
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
ajmo, pa nesto usporio projekt u zadnje vrijeme..... ee nije valjda fax vazniji
Alen je promijenio svoj ljubavni status iz "slobodan" u "komplicirano je". Eto sto je projekt zastao
bome njegov ljubavni status je stalno kompliciran Nemojte mu odma temu zaspammat, ima nade još za tog dečka
ma motor je 95 % gotov...jos novi remen da uzmem jer mi je stari pukao i imam od vx sada remen...i fali mi km sajla,cemu da vrti km uopce
95% gotov. Optimistično razmišljaš i netko ko ne zna bi se poveselio s tim postotkom A motor zapravo nije u voznom stanju jer nema sa čime krenuti
a kaj da vam velim....uletila cura u zivot ma motor je 95 % gotov...jos novi remen da uzmem jer mi je stari pukao i imam od vx sada remen...i fali mi km sajla,cemu da vrti km uopce i jos da ga obojam ili da ga ostavim u zutoj boji ,vilice su reparirane,iza stavljeni novi amortizeri...i gume nove jos bi trebale doci....sada moze ici na registraciju...trazim neku auto skolu u rijeci da polozim a2 i to bi bilo to ukratko
u to bi ukratko bilo 1000 eura