Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX-->>VXR 200
kristijanSR70:
ajmo, pa nesto usporio projekt u zadnje vrijeme..... ee nije valjda fax vazniji :dontknow:
BoLT3K:
--- Citat: kristijanSR70 - 12 Travanj, 2010, 11:33:28 ---ajmo, pa nesto usporio projekt u zadnje vrijeme..... ee nije valjda fax vazniji :dontknow:
--- Kraj citata ---
Alen je promijenio svoj ljubavni status iz "slobodan" u "komplicirano je".
Eto sto je projekt zastao :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Hrvoje_40:
--- Citat: BoLT3K - 12 Travanj, 2010, 14:22:38 ---Alen je promijenio svoj ljubavni status iz "slobodan" u "komplicirano je".
Eto sto je projekt zastao :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
događa se ;D
dhorvat:
bome njegov ljubavni status je stalno kompliciran :icon_biggrin:
Nemojte mu odma temu zaspammat, ima nade još za tog dečka :laughing7:
speed:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 14:26:21 ---bome njegov ljubavni status je stalno kompliciran :icon_biggrin:
Nemojte mu odma temu zaspammat, ima nade još za tog dečka :laughing7:
--- Kraj citata ---
a kaj da vam velim....uletila cura u zivot :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ma motor je 95 % gotov...jos novi remen da uzmem jer mi je stari pukao i imam od vx sada remen...i fali mi km sajla,cemu da vrti km uopce :happy8: :happy8: :happy8:
i jos da ga obojam ili da ga ostavim u zutoj boji :laughing9: :laughing9: :laughing9:,vilice su reparirane,iza stavljeni novi amortizeri...i gume nove jos bi trebale doci....sada moze ici na registraciju...trazim neku auto skolu u rijeci da polozim a2 i to bi bilo to ukratko :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju