Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner VX-->>VXR 200

<< < (28/50) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 14:26:21 ---bome njegov ljubavni status je stalno kompliciran  :icon_biggrin:

Nemojte mu odma temu zaspammat, ima nade još za tog dečka  :laughing7:

--- Kraj citata ---
a znaš što kažu za nadu  :headbang:

dhorvat:

--- Citat: speed - 12 Travanj, 2010, 19:31:28 ---ma motor je 95 % gotov...jos novi remen da uzmem jer mi je stari pukao i imam od vx sada remen...i fali mi km sajla,cemu da vrti km uopce :happy8: :happy8: :happy8:

--- Kraj citata ---

95% gotov. Optimistično razmišljaš i netko ko ne zna bi se poveselio s tim postotkom  :laughing7: A motor zapravo nije u voznom stanju jer nema sa čime krenuti  :toothy3: :laughing6:

Hrvoje_40:

--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 21:05:43 ---95% gotov. Optimistično razmišljaš i netko ko ne zna bi se poveselio s tim postotkom  :laughing7: A motor zapravo nije u voznom stanju jer nema sa čime krenuti  :toothy3: :laughing6:

--- Kraj citata ---
na noge

kristijanSR70:

--- Citat: speed - 12 Travanj, 2010, 19:31:28 ---a kaj da vam velim....uletila cura u zivot :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ma motor je 95 % gotov...jos novi remen da uzmem jer mi je stari pukao i imam od vx sada remen...i fali mi km sajla,cemu da vrti km uopce :happy8: :happy8: :happy8:

i jos da ga obojam ili da ga ostavim u zutoj boji :laughing9: :laughing9: :laughing9:,vilice su reparirane,iza stavljeni novi amortizeri...i gume nove jos bi trebale doci....sada moze ici na registraciju...trazim neku auto skolu u rijeci da polozim a2 i to bi bilo to ukratko :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

u to bi ukratko bilo 1000 eura  ;D ;D

shegy:

--- Citat: kristijanSR70 - 12 Travanj, 2010, 23:03:37 ---
u to bi ukratko bilo 1000 eura  ;D ;D

--- Kraj citata ---

hahaha mislm da ce i iljada biti malo..  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju