Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner VX-->>VXR 200
speed:
sada sam pred kucom imao nesvakidasnju situaciju...dolazim s preko 100 na sat i opalim po kocnicama,rucica zadnje kocnice propadne,a prednji kotac pocne kociti na mrtvo,a ja jos na 100...fulao sam kucu za nekih 5-6 m :sad1:
sutra mijenjam ulje kocnica,jer ne vidim di bi jos bio problem
dhorvat:
--- Citat: speed - 10 Travanj, 2010, 19:57:22 ---sada sam pred kucom imao nesvakidasnju situaciju...dolazim s preko 100 na sat i opalim po kocnicama,rucica zadnje kocnice propadne,a prednji kotac pocne kociti na mrtvo,a ja jos na 100...fulao sam kucu za nekih 5-6 m :sad1:
sutra mijenjam ulje kocnica,jer ne vidim di bi jos bio problem
--- Kraj citata ---
Dobro dok nije susedov plot bio :toothy12:
Ajde nemoj se igrat s tim kočnicama, nemoj bit ko ja :toothy9:
speed:
--- Citat: dhorvat - 11 Travanj, 2010, 03:24:21 ---Dobro dok nije susedov plot bio :toothy12:
Ajde nemoj se igrat s tim kočnicama, nemoj bit ko ja :toothy9:
--- Kraj citata ---
nisam se ovak dugo prestrasio...kocim..propadne rucica od zadnje,a u istom trenutku zablokira prednji kotac....uffff....bilo je jebeno...a stari stoji pred kucom i gleda :happy8: :happy8: :happy8: :happy8:
dhorvat:
--- Citat: speed - 11 Travanj, 2010, 05:01:21 ---nisam se ovak dugo prestrasio...kocim..propadne rucica od zadnje,a u istom trenutku zablokira prednji kotac....uffff....bilo je jebeno...a stari stoji pred kucom i gleda :happy8: :happy8: :happy8: :happy8:
--- Kraj citata ---
Ja nikad nisam imao takvih problema sa kočnicama. Kod mene je drukčije bilo, recimo vožnja bez "mesa" na pločicama i to par puta, pa disk debljine 0.9 mm sa novim pločicama... i tak :toothy12:
SPecial:
J**eno je kad blokira prednji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju