Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (10/411) > >>

CoK:
Evo novog problema...

Polozaj amortizera je jednostavno...bljak. Nema nikakvog ucinka amortizer,previse je na koso i sumnjam da ce to dobro zavrsiti po njega. Sjedi,pali pljugu,gledaj i razmisljaj...i do kojeg si zakljucka dosao? Sva sreca pa smo mladi i nadobudni (doc i ja) pa nam sijevaju ideje. Prva pomisao mi je bila ''u pi*ku ma*erinu nevalja nosac,treba novi radit''...ali smislili smo sljedece. Distancer amortizera...(kakvog,ako smijem rec,se nebi piaggio sjetio napravit  ;D )

To je bila ideja. Ugrubo skuter stoji tocno kako bi i trebao. Kada mices amortizer po toj ploci naprijed i natrag,osjeti se kako se sasija dize i spusta. Na onom mjestu gdje se ne mice (odnosno u najvisoj tocki),tu je napravljen nosac amortizera. Mislim da bi to trebalo biti u redu.

Koristila se kockasta cijev debljine 2,5mm (tijelo nosaca) i flah debljine 4mm od kojeg je napravljen prihvat. Sve je povareno,kod dobrog frenda koji se bavi bravarijom i izvrstan je varioc,CO2 aparatom.

Konacna slika polozaja amortizera  :icon_thumright:

Et,to je sve za danas...svaki dan je radan,tak da ce bit za citati. Aj bok

doc-sr150:
u vide felgurineeeeee,a diskaaaaa,a nosačaaaaa amorta,a selenaaaa...jebeno :notworthy: :notworthy: :notworthy:

CoK:
Felga docova,posudio mi za naguravanje. U međuvremenu (naci cu joj zamenu,druga ce pol...ne to jbte)...frend mi 'poklonio' glavcinu s diskom i felgu od SP. Felgu treba pjeskarit a disk...eto diska

doc-sr150:

--- Citat: CoK - 05 Prosinac, 2009, 02:12:13 ---Felga docova,posudio mi za naguravanje. U međuvremenu (naci cu joj zamenu,druga ce pol...ne to jbte)...frend mi 'poklonio glavcinu s diskom i felgu od SP. Felgu treba pjeskarit a disk...eto diska

--- Kraj citata ---
:old: :old: :old:

gumy:
samo naprijed.. što se tiče nosača, klackalicu ste trebali napraviti da se hvata s unutarnje strane bloka (kak je goki fušer napiso), jer je tako originalno na sr150 rješeno, i čini mi se da je tako čvršće nego ovo. a što se tiče amortizera, mogao je on raditi i pod tim kutem, kod mene je slično i nikakvih problema nema!
edit: u kojoj sekciji se nalaze ti poklopci za dekl?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju