Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (9/411) > >>

steeef:

--- Citat: doc-sr150 - 04 Prosinac, 2009, 01:40:02 ---duje to je majne deklo...sad moraš reč da je ljepo??

--- Kraj citata ---

ta dva poklopca imaš na sipu za naručit..

gokiSP:
neznam ja kako ima sr nisam nikad imo tu kramu  :icon_biggrin: al sam stavio sliku i cok reko da sr ima tako..sta ja znam sta vi pricate  :toothy9:

doc-sr150:
odi na prvu stranicu i pogledaj one dvije slike od mog sr-a tamo di se vidi grana od jollya :icon_biggrin: pa pogledaj di dolazi klackalica.. :icon_thumright:

gokiSP:
bolje je onako kako sam ja nacrtao  :)

CoK:

--- Citat: gokiSP - 04 Prosinac, 2009, 14:25:55 ---bolje je onako kako sam ja nacrtao  :)

--- Kraj citata ---
Zanimljivo...nisam ni skuzio da si nacrtao sa unutarnje strane...budimo realni neznas crtat  ;D Ovo je dobro ako se radi mala klackalica poput moje,i nije uopce losa ideja  :icon_thumright: Samo ima zajebancije sa podloskama,i ak fulas 1mm između skara i lezaja u bloku ne prođes dobro.

Na stranu sada o nosacu,skare su napravljene i treba pocet razmisljat i kemijat nosace selena koje sam uspio nabaviti. Hvala clanu Sen na brzoj reakciji,nabavio i selene i casice,cijena prihvatljiva  :icon_thumright:
Evo slika:

Tu su i distance selena. Nisu original pikse,vec unutrasnji dio lezaja (fus ali...),te pikse su tvrđe i nema teorije da se istrose,nakrive...to sto je duzina skoro jednaka originalima je dodatni plus  :toothy10:

Evo kako to izgleda skupa na ''olupini''  ;D

To bi bilo otprilike to sto se tice skara i selena. Pikse se ubacuju da se selen odalji od ruke bloka jer zapinje o isti. Do sljedeceg puta  :hello:

...mozda i sad stavim ostatak posto mi se ne spava hmmm.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju