Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
Konkretno u ovoj temi se radi o pripasivanju BB masine na Apriliu SR50R te o sitnim preinakama iste :binkybaby: Posto to NIS ne pase ni najmanje bit ce jako puno posla i kemijanja. Skuter bi trebao biti, ajmo rec za svakodnevnu upotrebu, tako da nekog veceg kemijanja oko kubikaze nece biti. Sa radovima se vec zapocelo i napravljen je dobar posao, ali vas necu postedjeti trenutnim stanjem, nego cemo redom jer ce se ovo oduzit kroz zimu pa da se ima sta citat. Masina i svi djelovi ce se skupljat pojedinacno jel kakvo je stanje u lijepoj nasoj, takvo je i u mom đepu :angry7: Jos je u planu lakiranje plastika i neki detalji sto se tice izgleda ali to ce tek kasnije dok se sklopi masina.
Da odma u startu zahvalim Docu na blokovima i popratnim djelovima i na tome sta mi je odabrao naslov. Tak da se njemu obratite ak vam ne pase... Hvala smrade :toothy9:
Evo slike motora koji vise ne slici ni najmanje ;D
Prije
Slike nakon skidanja plastika
Slike skidanja masine
Za danas je to to,sutra update...spava mi se :hello:
doc-sr150:
i kaj da ja sad tu napišem kad sve znam u najmanji šeraf...BRAVO samo naprjed ak treba kaj pomoč zovi.... lool...
CoK:
Joj super,bas ti hvala :icon_thumright: lol aj spat vidimo se sutra
mario_f15:
bice to super projekt.....sr150 2007 godina.... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
doc tunjo.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:
CoK:
Ovdje su slike blokova koji su vrlo dobrom stanju,pa cak i odlicnom. Potrebno je promijeniti lezajeve u bloku (za nosac),raskopati prijenos,zamijeniti semeringe i lezajeve u prijenosu i malo ih dotjerat. Niti jedan navoj nije s*eban,nit je igdje ista puknuto,isfusareno (bar ne zasad ;D ).
:glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju