Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
[SB]Replica 180:
--- Citat: CoK - 27 Veljača, 2010, 19:45:16 ---Aribox cekam,ovaj je jer nemam drugog ::) sto se masine tice,kazem...osovinski razmak je cak kraci od serijskog SR-a 10mm (1cm) 134cm je kod 150 a kod mene 133cm tak da je to to. Kad bude para bit ce i blatobran ;D
--- Kraj citata ---
box proslijeden :headbang:
igor.sb:
box pregažen u transportu :nevin:
utjeha serijski black sponge
CoK:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 28 Veljača, 2010, 23:33:17 ---box proslijeden :headbang:
--- Kraj citata ---
;D
--- Citat: igor.sb - 01 Ožujak, 2010, 00:59:19 ---box pregažen u transportu :nevin:
utjeha serijski black sponge
--- Kraj citata ---
:'(
Posto sam se sprijateljio sa svojom novom igrackom i sad smo na TI :toothy9: (i pod napomenu da NEZNAM) sad se vec i poceo po zadnjem ucit vozit. Tu je i savjetnik Doc i ostatak bande i ide pomalo. Eto par slikica ::)
Moram prednju felgu nabavit sivu :D
I jednostavno sam prezauzet voznjom da bi ga poslikao cistog...kad razmislim,prezauzet sam da bi ga uopce ocistio :binkybaby: lijeno đubre sta ces,oprao sam ga jednom do sada...poslje kise ::)
doc-sr150:
LAJK
aeroxtuning:
a sve li vam je ravno gore,nije zanimljivo......odi meni do grada ima zracne linije max 10 km,a putem ima 33 km,buahahahahahhaah...nije zanimljivo kad je sve ravno :P
@Cok-zamolio bih te da sredis te felge barem ako nista drugo :laughing3: :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju