Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (46/411) > >>

[SB]Replica 180:

--- Citat: CoK - 27 Veljača, 2010, 19:45:16 ---Aribox cekam,ovaj je jer nemam drugog  ::) sto se masine tice,kazem...osovinski razmak je cak kraci od serijskog SR-a 10mm (1cm) 134cm je kod 150 a kod mene 133cm tak da je to to. Kad bude para bit ce i blatobran  ;D

--- Kraj citata ---

box proslijeden  :headbang:

igor.sb:
box pregažen u transportu :nevin:

utjeha serijski black sponge

CoK:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 28 Veljača, 2010, 23:33:17 ---box proslijeden  :headbang:

--- Kraj citata ---
;D

--- Citat: igor.sb - 01 Ožujak, 2010, 00:59:19 ---box pregažen u transportu :nevin:

utjeha serijski black sponge

--- Kraj citata ---
:'(

Posto sam se sprijateljio sa svojom novom igrackom i sad smo na TI  :toothy9:  (i pod napomenu da NEZNAM) sad se vec i poceo po zadnjem ucit vozit. Tu je i savjetnik Doc i ostatak bande i ide pomalo. Eto par slikica  ::)

Moram prednju felgu nabavit sivu :D

I jednostavno sam prezauzet voznjom da bi ga poslikao cistog...kad razmislim,prezauzet sam da bi ga uopce ocistio  :binkybaby: lijeno đubre sta ces,oprao sam ga jednom do sada...poslje kise  ::)

doc-sr150:
LAJK

aeroxtuning:
a sve li vam je ravno gore,nije zanimljivo......odi meni do grada ima zracne linije max 10 km,a putem ima 33 km,buahahahahahhaah...nije zanimljivo kad je sve ravno :P

@Cok-zamolio bih te da sredis te felge barem ako nista drugo  :laughing3: :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju