Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (45/411) > >>

CoK:
Aribox cekam,ovaj je jer nemam drugog  ::) sto se masine tice,kazem...osovinski razmak je cak kraci od serijskog SR-a 10mm (1cm) 134cm je kod 150 a kod mene 133cm tak da je to to. Kad bude para bit ce i blatobran  ;D

charnel:
dobro izgleda  :icon_thumright:

Drnda:
stani, pa jel u tebe sr 150 rama ili od sr 50 novoga?, ako je novi 50 sr zasto usporedjujes sa sr 150 razmak... tj, i u mene je ovako otprilike guma van ali meni je jos stabilniji kao sto sam i planirao... samo mogu te zezati na tehnickome zbog toga, u tome je stvar, jer kod sr 50 ne viri toliko nazad..

walkay:
Imat ces probleme ako ti mjere skuter! Ali ako imas vezu nije problem, bez toga tesko ces proci...!

CoK:
Gle,rama je od 50ccm. Posto je masina duza od standardne 50ccm masine normalno da ce biti vise prema van. Uspoređujem zato sto nebi valjalo da je razmak puno manji od standardnog razmaka kod original Aprilie SR150. Ne razumijem kaj nije jasno? Ako se ide stavljat veca masina,onda je normalno da se kod pripasivanja napravi da je osovinski razmak barem slican kao kod zadanog motora jer utjece na ciklistiku. Ako je razmak identican, kao u ovom slucaju, onda se moze ocekivati da ce upravljanje biti jednako upravljanju vec provjerenog proizvoda (motora),a ne se bojati kako ce to ''igrati'' pa ako nevalja ponovno slagati  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju