Eo majkemi u splitu nema skutera doslovno,vidis nekog kineza,50ccm piaggio itd za pribacit se tocka A tocka B,a od jacih skutera xmax,beverly itd,a najvise tmax i burgman,al to je sve samo za na posa a tmax i to sminkanje,kladin se da u splitu nema jedan base setup,do ima dvi god sam ima novog sr-a pa to su ljudi gledali na svakom semaforu,samo je blok i getriba bilo serijala,ispolirane felge itd,a sad? Nema runnera u gradu da valja nijednog skoro,pa na njuskalu splitsko dalmatinska zupanija koja god marka samo krsevi se prodaju doslovno,pa ja svog vxa budem li prodava a nemislim,pa ispod 10000 ni bratu rodjenom koji se grobovi prodaju,kad mi nesto triba gledan po forumu jer nema covika u splitu da ga ja znan da iti voza skutere a kamoli savjet da da,pa u splitu nemos uzet nijedan dio sve narucivam od plese il webshopa? A unazad 5 6 god je bilo ekipa koliko oces to je cili grad bia na skuterima il si cua 70ccm sta urlaju,il sp na zadnje,il 4t sa serdarevic,kucelj itd,a sad pustos teska...