Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
--- Citat: ljubo46 - 21 Prosinac, 2016, 05:18:44 ---
--- Citat: CoK - 20 Prosinac, 2016, 23:29:03 ---Jos uvjek ne razumijete da nije bitna boja motora, bitno je srce ;D
Kako je krenulo blaki moj, izgleda da ce po tablicu na proljece i do bjelovara da naperem onog ljubu da vidi kako ide 172 samo sa 172. :toothy9:
nije se bas 4g slagao, slozio se relativno brzo, sve ostalo su dorade bile, popravci fuseva i tak. Taj skuter ce vjecno bit mat, crn, i monoton (i fus) :headbang:
AragonY, ekipa je bila prava u ono vrijeme
....i da! Skuter kolje i ubiva i nejde preko 105!! Hahaah
--- Kraj citata ---
hahahah jedina ti je prednost sto si sigurno laksi od mene :laughing3: :laughing9:
--- Kraj citata ---
true that...bez brige, nakon 100 me imas
Tomi, kaj nisi ti bannan? :icon_scratch:
Tomi_ZG:
Kaj ja znam nisam u banani,al bi bio da napišem ovak nekaj :laughing11:
--- Citat: CoK - 20 Prosinac, 2016, 21:38:58 ---Jos uvjek "radi" iako se slabo vozi na njemu, tu i tamo
Zapostavio sam ga kupnjom skupljeg prepakiranog golfa
--- Kraj citata ---
CoK:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Prosinac, 2016, 13:35:55 ---Kaj ja znam nisam u banani,al bi bio da napišem ovak nekaj :laughing11:
--- Citat: CoK - 20 Prosinac, 2016, 21:38:58 ---Jos uvjek "radi" iako se slabo vozi na njemu, tu i tamo
Zapostavio sam ga kupnjom skupljeg prepakiranog golfa
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
golfa!? Ja te pozovem u kucu i dam ti pivu, a ti tako podlo vrijedas... uopce mi nije zao za ban, drugi put cu banat modove pa tebe da te nema ko vratit :laughing7:
...osim ako me ne maknu s mjesta moda, onda te mogu samo vrijedat jer mi nista drugo ne preostaje :glasses9:
Tomi_ZG:
Ae ;D
Nego da te pitam,kad šarafiš sra jel koristiš USAŽ alat? :toothy12:
ljubo46:
nego koji karb gore vozis na 172ac? i koja dizna? :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju