Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
balki:
Jel to sad pustas PR radi prodaje il si se iznova zblizio s njime pa ostaje u ergeli?
aragonY:
Čoovječe, 4 godine slaganja je ovdje uloženo :o :notworthy:
--- Citat: mhr-team - 21 Lipanj, 2013, 23:14:06 ---gogy, sve 5, samo skuter na slikama izgleda neuredno, daj užicaj 5kn i operi ga :-[
inače po meni bi mu dobro došlo nešto da ubije monotoniju, tipa trakice na felgama ili tako nešto ;D
--- Kraj citata ---
Slažem se s ovim za monotoniju ;D
Btw malo sam pročitao par stranica i baš mi je drago vidjeti kako je ekipa uvijek bila tu i za šalu i za pomoć i za nabaviti dijelove ili što god je trebalo. Bar sam takav dojam ja dobio dok sam čitao postove. Bilo kako bilo, danas se to rijetko viđa, stvarno svaka čast :icon_thumright: a i za projekt svaka čast, samo ga malo živni u boji :)
CoK:
Jos uvjek ne razumijete da nije bitna boja motora, bitno je srce ;D
Kako je krenulo blaki moj, izgleda da ce po tablicu na proljece i do bjelovara da naperem onog ljubu da vidi kako ide 172 samo sa 172. :toothy9:
nije se bas 4g slagao, slozio se relativno brzo, sve ostalo su dorade bile, popravci fuseva i tak. Taj skuter ce vjecno bit mat, crn, i monoton (i fus) :headbang:
AragonY, ekipa je bila prava u ono vrijeme
....i da! Skuter kolje i ubiva i nejde preko 105!! Hahaah
Tomi_ZG:
Dobar ti je sr,ak niš drugo dobro dođe za njivu pokosit :laughing7:
ljubo46:
--- Citat: CoK - 20 Prosinac, 2016, 23:29:03 ---Jos uvjek ne razumijete da nije bitna boja motora, bitno je srce ;D
Kako je krenulo blaki moj, izgleda da ce po tablicu na proljece i do bjelovara da naperem onog ljubu da vidi kako ide 172 samo sa 172. :toothy9:
nije se bas 4g slagao, slozio se relativno brzo, sve ostalo su dorade bile, popravci fuseva i tak. Taj skuter ce vjecno bit mat, crn, i monoton (i fus) :headbang:
AragonY, ekipa je bila prava u ono vrijeme
....i da! Skuter kolje i ubiva i nejde preko 105!! Hahaah
--- Kraj citata ---
hahahah jedina ti je prednost sto si sigurno laksi od mene :laughing3: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju