Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
mhr-team:
--- Citat: Josip - 04 Svibanj, 2012, 10:23:48 ---mislim da je cvele60 imao slucaj s diznama, ali je imao neke "noname" i mmario73 je mjerio i dosao do zakljucka da variraju :dontknow:
dok su dellorto dizne jos i cjenovno pristupacne (kompleti) ove za keihin i mikuni su ko suho zlato (znam iz iskustva :icon_biggrin: :toothy11:)
--- Kraj citata ---
jbg, zato i jesu najprecizniji
Josip:
--- Citat: mhr-team - 04 Svibanj, 2012, 10:26:06 ---jbg, zato i jesu najprecizniji
--- Kraj citata ---
i zbog togabi ti preporucio na 70 da stavis neki brendirani carb, jer ces sve ostalo tesko nastelat da radi kako treba
na BB koji god stavis, s bilo kakvim setupom carba radi vise manje ok, ali 70..... :sad3:
mhr-team:
--- Citat: Josip - 05 Svibanj, 2012, 11:29:20 ---i zbog togabi ti preporucio na 70 da stavis neki brendirani carb, jer ces sve ostalo tesko nastelat da radi kako treba
na BB koji god stavis, s bilo kakvim setupom carba radi vise manje ok, ali 70..... :sad3:
--- Kraj citata ---
a čuj... u karbu su najbitnije dizne, sve ostalo je više manje tu negdje, a ovaj OKO stvarno odlično izgleda, to oni koji ga imaju mogu i potvrditi, e sad jedino je stvar dizni,,, najbolje kupiti originalne mikuuni ili keihin i miran si :dontknow:
Josip:
--- Citat: mhr-team - 05 Svibanj, 2012, 12:01:28 ---a čuj... u karbu su najbitnije dizne, sve ostalo je više manje tu negdje, a ovaj OKO stvarno odlično izgleda, to oni koji ga imaju mogu i potvrditi, e sad jedino je stvar dizni,,, najbolje kupiti originalne mikuuni ili keihin i miran si :dontknow:
--- Kraj citata ---
govorim ti iz iskustva :icon_thumright:
meni bi bilo drago da to nastelas perfekto, ali nebus denes :toothy12:
igor.sb:
nadam se da ti nece past napamet kupiti orig. mikuni dizne za oko :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju