Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (317/411) > >>

pralas:

--- Citat: MALES SR180r - 03 Svibanj, 2012, 15:13:40 ---raskopo sam pravog keihina i OKO-a i stvarno je OKO dobra kopija,sve je na svom mjestu,a završna obrada čak i bolja neg na nekom keihinu....ali stavim 135 diznu i skuter ide sve 5,stavim 138 ma nema boga uštelat nit s iglom i bogom ni vragom...čudan mi je malo.... :dontknow:

--- Kraj citata ---
sta si stavljo koji rac 138 kad je sa 135 iso super  :laughing7:

MALES SR180r:

--- Citat: mhr-team - 03 Svibanj, 2012, 15:15:59 ---hmmm, zanimljivo da 3 broja igraju tako veliku ulogu  ::)

--- Kraj citata ---

i ja nisam mogo vjerovat,ajd da je u pitanju neki HE 70ccm,ali ovo BB đubre kaj mu got staviš na prirubnicu s kojom got diznom ide kolko tolko,a sa ovom 3 br. većom diznom kaos,nezavrti se opće prek 6 iljada.... :angry7:

--- Citat: pralas - 03 Svibanj, 2012, 15:17:05 ---sta si stavljo koji rac 138 kad je sa 135 iso super  :laughing7:

--- Kraj citata ---

dobra je smjesa sa 135 al mi je previše taman pa sam htio malo veću,za svaki slučaj....al neće đubre...

mhr-team:

--- Citat: MALES SR180r - 03 Svibanj, 2012, 15:21:03 ---i ja nisam mogo vjerovat,ajd da je u pitanju neki HE 70ccm,ali ovo BB đubre kaj mu got staviš na prirubnicu s kojom got diznom ide kolko tolko,a sa ovom 3 br. većom diznom kaos,nezavrti se opće prek 6 iljada.... :angry7:

dobra je smjesa sa 135 al mi je previše taman pa sam htio malo veću,za svaki slučaj....al neće đubre...

--- Kraj citata ---

jedino što mi pada na pamet da je neka greška u dizni  :dontknow:

MALES SR180r:

--- Citat: mhr-team - 03 Svibanj, 2012, 15:35:53 ---jedino što mi pada na pamet da je neka greška u dizni  :dontknow:

--- Kraj citata ---

set bgm dizni,nebi trebalo bit problema oko toga,na oko isto izgledaju tak da je 3 broja brijem,nije sad da su krivi brojevi napisani i rupe skroz različite...nezzz :dontknow:

Josip:

--- Citat: MALES SR180r - 03 Svibanj, 2012, 15:41:18 ---set bgm dizni,nebi trebalo bit problema oko toga,na oko isto izgledaju tak da je 3 broja brijem,nije sad da su krivi brojevi napisani i rupe skroz različite...nezzz :dontknow:

--- Kraj citata ---

mislim da je cvele60 imao slucaj s diznama, ali je imao neke "noname" i mmario73 je mjerio i dosao do zakljucka da variraju  :dontknow:

dok su dellorto dizne jos i cjenovno pristupacne (kompleti) ove za keihin i mikuni su ko suho zlato (znam iz iskustva  :icon_biggrin: :toothy11:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju