Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
Drnda:
ja sam koristio crne mat sprejeve renco, na njima je felga mislim nacrtana bila....
karlo.sb:
--- Citat: CoK - 01 Lipanj, 2011, 20:20:57 ---UP!
:D
od silnog uzbuđenja da igorovom bratu takoder dam da proba skuću, kod naljevanja benzina prolio sam pola litre po plastikama iiiiiiiiiiiiiii!!!!....
odjebale su karijeru :D dugo je trajalo LOL
a taman su mi dosle plastike nove ove kod farova :/
--- Kraj citata ---
cok ja se zovem karlo ako nisi znao ::)
i bolje ti je da sr ide bolje od mog, ne znam zasto si nam uopce lagao na susretu :P
drnda to se farba sprejom, jer cok voli i upadat s njega, pa nema smisla da ga posteno farba
jaoooo zvons sr ti je jebeni vibrator, jos uvijek se tresem od njega :laughing7:, ide bas fino i imas najljepsu boju ;)
CoK:
pa moj blatobran je recimo otporan na benzin, to je onaj sprej koji sam KARLU (igorovom bratu takoder) nabavio i kojih vise nema
:dontknow:
MALES SR180r:
--- Citat: CoK - 02 Lipanj, 2011, 18:49:51 ---pa moj blatobran je recimo otporan na benzin, to je onaj sprej koji sam KARLU (igorovom bratu takoder) nabavio i kojih vise nema
:dontknow:
--- Kraj citata ---
ja mislim da svaki temperaturni mat crni sprej,je otporan na tekuće zlato....
ja sam kupovo neki po 35kn,mogu sutra napisat koji ak nekom treba,i sve uredno...(nisam jednom po vručem auspuhu prolio benzin... x)
imam i granu usisnu špricnutu tim sprejem i drži normalno..... :dontknow:
Drnda:
da, ja sam bojao onim mat crnim koji drzi do 690 stupnjeva, tj barem tako pise na njemu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju