Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (279/411) > >>

Drnda:
popusis mi kliću  :toothy12: :toothy12:
ma nije nego ako se skida boja, nemoj vise sprejem raditi, spricu i kompresorom to kvalitetno uradi  :icon_thumright:
iako meni kad sam farbao mat crno pezoa nije se skidala kad bi se prolilo benge po plastikama  :dontknow:

duje87:

--- Citat: CoK - 01 Lipanj, 2011, 20:20:57 ---UP!

:D

od silnog uzbuđenja da igorovom bratu takoder dam da proba skuću, kod naljevanja benzina prolio sam pola litre po plastikama iiiiiiiiiiiiiii!!!!....

odjebale su karijeru :D  dugo je trajalo LOL

a taman su mi dosle plastike nove ove kod farova :/

--- Kraj citata ---

sta je duje reka ;D

jbg,ja san navika pazit da mi se ne proliva gorivo dok san ima plastike pituirane sprejon :icon_biggrin:

ive_91:
ima spreyeva koji su otprni na gorivo i ispadne jako dobro ja sam s njima dosta plastika ofarbao i rezervara od motora i nikad nije pala boja.

Drnda:

--- Citat: ive_91 - 02 Lipanj, 2011, 11:20:52 ---ima spreyeva koji su otprni na gorivo i ispadne jako dobro ja sam s njima dosta plastika ofarbao i rezervara od motora i nikad nije pala boja.

--- Kraj citata ---
onda sam ja s njim bojao ocito, jer meni se par puta prolilo po plastikama i nikad nista

zvons7:

--- Citat: ive_91 - 02 Lipanj, 2011, 11:20:52 ---ima spreyeva koji su otprni na gorivo i ispadne jako dobro ja sam s njima dosta plastika ofarbao i rezervara od motora i nikad nije pala boja.

--- Kraj citata ---
A pa mogao si i napisati koji su to sprejevi  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju