Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Svibanj, 2011, 10:20:21 ---i mene to cupkanje izludi, mislim da kad budem stavljao slowlly moto na bb da cu ostaviti serijski pedere na kuplungu jer kroz grad iovako na malo jace davanje gasa vrti guma zadnja....a tek da stavim tvrdje federe bia bi show
--- Kraj citata ---
Mislim ono fora je nekad da te baci i na zadnji,al stvarno je opasno izmedju auta,na semaforu,u krivinama...
SPecial:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Svibanj, 2011, 10:20:21 ---i mene to cupkanje izludi, mislim da kad budem stavljao slowlly moto na bb da cu ostaviti serijski pedere na kuplungu jer kroz grad iovako na malo jace davanje gasa vrti guma zadnja....a tek da stavim tvrdje federe bia bi show
--- Kraj citata ---
You wish-onda ce ti se skuter telit do određenih okretaja i imati ces rupu u startu. Taj auspuh je za visoke okretaje i gotovo. Ako zelis miran,tih rad i kretanje iz niskih okretaja,onda uzmi SPov bojler,pa se vozi. Meni je skuter sa PMom,multivarom i 11 ipo rolicama isao super,ali kad sam stavio najmekse federe iz malojzek pakiranja,tek sam tada vidio sta znaci "start".
Drnda:
vidit cu kako ce se ponasat na serijskim pederima, pa ako bude potrebe staviti cu tvrdje... trenutno imam taj bojler na srki i ide ok, samo treba mu okretaja malo vise nego srkinom da ide kako treba...
koliko jollyu treba okretaja, znam da je cok govorio oko 8000 okretaja mislim
SPecial:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Svibanj, 2011, 12:19:21 ---vidit cu kako ce se ponasat na serijskim pederima, pa ako bude potrebe staviti cu tvrdje... trenutno imam taj bojler na srki i ide ok, samo treba mu okretaja malo vise nego srkinom da ide kako treba...
koliko jollyu treba okretaja, znam da je cok govorio oko 8000 okretaja mislim
--- Kraj citata ---
:dontknow: Reci ce ti debeli kad se vrati iz teretane. :laughing7:
vanjossi:
--- Citat: stefek - 30 Svibanj, 2011, 09:38:24 ---kaj ti tu nije jasno?
ak su tvrdi federi na malom gasu odvaja kvačilo i moraš ga drkarat stalno..a to zna bit iritantno pogotovo po gradu.
--- Kraj citata ---
potpis
a i zeleni iz malossi paketa za BB su meni najbolji jer nit su mekani niti pretvrdi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju