Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
steeef:
i ja sam na spu vračal seriske nakon par dana..
maminjo:
--- Citat: stefek - 30 Svibanj, 2011, 09:38:24 ---kaj ti tu nije jasno?
ak su tvrdi federi na malom gasu odvaja kvačilo i moraš ga drkarat stalno..a to zna bit iritantno pogotovo po gradu.
--- Kraj citata ---
Slažem se u potpunosti ( jedino šta treba više gasa sa tvrđim da skut krene, a ne manje) na otvorenoj cesti i kad si prvi na semaforu ili kad je grad prazan..tvrdi federi fantastični..
e već kad je manja gužva pa moraš voziti iza auta i paziti...e to je već iritantno :hmh: :hmh:
Ja sam baš stavio nove plave polini čak su za koji postotak još tvrđi od žutih malossi...i još sad sa novom replikom,čupa kičmu u startu :headbang: :headbang:
ali za poludit u gužvi i iza auta..puno je teže kontrolirati skut :confused5: :confused5:
Kad se izguštam sigurno idu mekši federi, jer i sa polini plavim i malossi žutim po gradu kad moraš non stop gas-kočnica ipak malo kvačilo prokliže, ne stalno ali ono :hmh:
Miki-speedy:
--- Citat: maminjo - 30 Svibanj, 2011, 09:52:00 ---Slažem se u potpunosti ( jedino šta treba više gasa sa tvrđim da skut krene, a ne manje) na otvorenoj cesti i kad si prvi na semaforu ili kad je grad prazan..tvrdi federi fantastični..
e već kad je manja gužva pa moraš voziti iza auta i paziti...e to je već iritantno :hmh: :hmh:
Ja sam baš stavio nove plave polini čak su za koji postotak još tvrđi od žutih malossi...i još sad sa novom replikom,čupa kičmu u startu :headbang: :headbang:
ali za poludit u gužvi i iza auta..puno je teže kontrolirati skut :confused5: :confused5:
Kad se izguštam sigurno idu mekši federi, jer i sa polini plavim i malossi žutim po gradu kad moraš non stop gas-kočnica ipak malo kvačilo prokliže, ne stalno ali ono :hmh:
--- Kraj citata ---
Pa zato sam i rekao,svako ide na varijantu da sto vise cupa a on pak hoce da bude kulturan i vozi bez cupkanja ;D
Drnda:
i mene to cupkanje izludi, mislim da kad budem stavljao slowlly moto na bb da cu ostaviti serijski pedere na kuplungu jer kroz grad iovako na malo jace davanje gasa vrti guma zadnja....a tek da stavim tvrdje federe bia bi show
maminjo:
baš ću otvorit novu temu o mojim dojmovima sa federima od serijskog do mekanih do tvrdih od serijale do replike
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju