Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

RunnerSukosan - SR172R

<< < (226/411) > >>

robert:

--- Citat: igor.sb - 28 Ožujak, 2011, 01:24:56 ---ma nema, da ima vec bi to bilo kod tebe

a cok ko cok, visok, plav, zgodan

--- Kraj citata ---
bila je noć a po noći su svi veprovi crni :laughing11:

dino_180:

--- Citat: igor.sb - 28 Ožujak, 2011, 00:51:29 ---1. di si stavio torsion kontrol  :toothy12: :toothy12:

od tolike rasprave il sam ja krivo shvatio, al ispada da ga nabijes na polutke a ne u kvacilo  :toothy12: :toothy12:

btw...za sve, slusajte sb replicu bit cete pametniji  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pogledaj malo na netu ima čak i po forumu kaj sam vidio da ljudi stavljaju na obje strane.ja sam uvjek stavljao i budem na kvačilo i zadovoljan sam kak sve funkcionira.al nema veze neka stavi gdje on želi.  :o

igor.sb:
stavljaju na obje jer ne znaju di ce, pa kupe oba  :toothy3:

pa ne vidim spominjes crni serijski, pa reko valjd si ga stavljo u polutke umjesto serijskog  :dontknow:

sve 5 al j#bo to kad sjedi u zraku ukrivo, il moras ga potrupijat da sjedne doneke dobro

na polini kvacilo za bb sjeda fino, kao i kod svakog 50-70kvacila, vjerovatno i na bb fly/deltu sjeda kak treba, al za serijsko kvacilo nije predviđeno i stoji ko na k...

znaci torsion bok  :toothy11:

dino_180:
al znaš u čem je fora kad sjedne na onaj oštri rub na strani kvačila...manjom površinom dodiruje kvačilo znači kvačilo je u kontaktu sa torsionom samo na tom oštrom rubu ako me kužiš i automatski je trenje manje jer kad sam ručno vrtio feder na strani torka klizio je lagano i meni je to pasalo i tako sam ostavio.al si u pravu u malossi user manualu stavljaju sa tork strane haha

dino_180:
uglavnom hoču samo reč da malossi torsion di god sjeo sigurno je bolji nego serijski

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju