Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
robert:
--- Citat: igor.sb - 28 Ožujak, 2011, 01:24:56 ---ma nema, da ima vec bi to bilo kod tebe
a cok ko cok, visok, plav, zgodan
--- Kraj citata ---
bila je noć a po noći su svi veprovi crni :laughing11:
dino_180:
--- Citat: igor.sb - 28 Ožujak, 2011, 00:51:29 ---1. di si stavio torsion kontrol :toothy12: :toothy12:
od tolike rasprave il sam ja krivo shvatio, al ispada da ga nabijes na polutke a ne u kvacilo :toothy12: :toothy12:
btw...za sve, slusajte sb replicu bit cete pametniji :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pogledaj malo na netu ima čak i po forumu kaj sam vidio da ljudi stavljaju na obje strane.ja sam uvjek stavljao i budem na kvačilo i zadovoljan sam kak sve funkcionira.al nema veze neka stavi gdje on želi. :o
igor.sb:
stavljaju na obje jer ne znaju di ce, pa kupe oba :toothy3:
pa ne vidim spominjes crni serijski, pa reko valjd si ga stavljo u polutke umjesto serijskog :dontknow:
sve 5 al j#bo to kad sjedi u zraku ukrivo, il moras ga potrupijat da sjedne doneke dobro
na polini kvacilo za bb sjeda fino, kao i kod svakog 50-70kvacila, vjerovatno i na bb fly/deltu sjeda kak treba, al za serijsko kvacilo nije predviđeno i stoji ko na k...
znaci torsion bok :toothy11:
dino_180:
al znaš u čem je fora kad sjedne na onaj oštri rub na strani kvačila...manjom površinom dodiruje kvačilo znači kvačilo je u kontaktu sa torsionom samo na tom oštrom rubu ako me kužiš i automatski je trenje manje jer kad sam ručno vrtio feder na strani torka klizio je lagano i meni je to pasalo i tako sam ostavio.al si u pravu u malossi user manualu stavljaju sa tork strane haha
dino_180:
uglavnom hoču samo reč da malossi torsion di god sjeo sigurno je bolji nego serijski
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju