Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
igor.sb:
--- Citat: dino_180 - 27 Ožujak, 2011, 22:46:30 ---malossi torsion niti ne sjeda u kvačilo do kraja kao serijski crni nego na onaj rub.ja sam imao dugi bjeli malossi i crni serijski torsion.kad staviš malossi polutke se ne šire do kraja jer fizički se neda s stisnut ali ako staviš malossi torsion i karatki malossi bjeli to ti je to.tako sam ja imao na svom sp.i zelene federe kvačila polini kevlar vario i 13,5 rolice.
@cok metni si malossi torsion i kratki bjeli pa s tim uštelaj.meni je tako najbolje išao.
--- Kraj citata ---
1. di si stavio torsion kontrol :toothy12: :toothy12:
od tolike rasprave il sam ja krivo shvatio, al ispada da ga nabijes na polutke a ne u kvacilo :toothy12: :toothy12:
btw...za sve, slusajte sb replicu bit cete pametniji :icon_thumright:
robert:
--- Citat: igor.sb - 28 Ožujak, 2011, 00:51:29 ---1. di si stavio torsion kontrol :toothy12: :toothy12:
od tolike rasprave il sam ja krivo shvatio, al ispada da ga nabijes na polutke a ne u kvacilo :toothy12: :toothy12:
btw...za sve, slusajte sb replicu bit cete pametniji :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
točno, čak i onda kad nemate BB mašinu nego jednostavno tražite nogaru za VXRa! :laughing7:
igor.sb:
i prednju plastiku iznad fara za runnera :toothy11:
ovaj da cok, il forsas noge u teretani il je kompresija za k.... ::)
robert:
--- Citat: igor.sb - 28 Ožujak, 2011, 01:18:26 ---i prednju plastiku iznad fara za runnera :toothy11:
ovaj da cok, il forsas noge u teretani il je kompresija za k.... ::)
--- Kraj citata ---
trebao si vidjet čoka danas. ja u autu on na crkli sorry srki ispred mene! mrkla noć a on bez svjetla i oklopa na zadnji i gas. :laughing11:
ni vrag da sb_replica ima ono?
igor.sb:
ma nema, da ima vec bi to bilo kod tebe
a cok ko cok, visok, plav, zgodan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju