Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
CoK:
Pa zato sto sam ovako gotov za 20min a sa smolom i vlaknima...plastika od boxa je savitljiva i kak god da ti to popunis, stisni box rukom i opet nevalja...
da sam radio vlaknima prvo bi morao raditi neki kalup da kad sjedne u box da usmjeri zrak prema sredini pa preko toga navlaciti vlakna koja se nebi imala gdje drzati :dontknow:
jednostavno, i sluzi svrsi :binkybaby:
SPecial:
Lajk.
I samo da znas,tako sam i ja krenuo burgijati taj komad jer ne lajkam kit.
CoK:
eh...3 stranica :sad1:
airbox fukcionira bez problema, i dizna je ta koja je (vec sam zaboravio XD) i svjecka je dobra, na zimu kad sam se vozio bila je bijela :D
replico dijamante ja bi manju ler diznu :D nisam jos skinuo i pogledo jer sam preljen to rastavljat
plastike ni ne znam gdje su mi od tolike prasine, mislim da su u onom cosku u garazi di je brdo nekakvo kao...
kako da dobijem 200rpm vise? pazi, ali 200! ubrzanje krece na 7200 a od 7500 krene vuc lijepo, i to je ta ''rupa'' koja me muci, mislim on ubrzava jednako ali jace bi vukao da krece od 7500 ;D
top speed oko 120 mozda, danas sam ga vozio 116 i auto se nasro ispred, al uhvatio bi jos tih 4 jer do 110 dode uspravno (jest da su to brojke sad sitne, ali bitne :D )
imam neki video danas snimljen do 100 samo jer mi se treslo sve, mislio sam da cu se ubit :D i nije bilo ceste i svasta nesto, cekam da se uploada
:thebirdman:
ajde moze pomoc oko ovih okretaja?
SPecial:
Sto se okretaja tice,morat ces prijeci na 180 LC cilindar posto vec i sam vidis da on ide kudikamo bolje. hahahahhahahah
CoK:
--- Citat: SPecial - 27 Ožujak, 2011, 20:51:08 ---Sto se okretaja tice,morat ces prijeci na 180 LC cilindar posto vec i sam vidis da on ide kudikamo bolje. hahahahhahahah
--- Kraj citata ---
daj debel si :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju