Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
RunnerSukosan - SR172R
igor.sb:
--- Citat: SPecial - 17 Veljača, 2011, 00:07:29 ---
Vjeruj mi da je dovoljno i 5 hiljada,sve jace svijetle previse plavo i to ispadne jako ruzno jer je pre bling bling.
Policija ne kaka zbog njih,a pre dobro se vidi.
--- Kraj citata ---
nisi vidio mojih 6, u usporedbi s drugih 6
tih 6000k ima vise varijanti, kak ispadne lol
moj 6 je bas bijelo, dok kod brata i sad kod sb replice baca vise na plavo, na predhodnoj zarulji mu je blize meni bilo, neg bratovoj boji
dobro kod nas su lece pa nema tu smeta ne smeta
SPecial:
U to za razlicite proizvođace sam se i saam uvjerio.
CoK:
Jucer sam isprobao oba balasta i obje zarulje i rade, bas lijepo svjetli ono pravo kuis. Nije previse plavo a nije ni bijelo...aman taman :D jedino mi se ne svida sto nema lecu far :/ Skuzio sam da su oba snopa ista na faru od sr50r, i za dugo i za kratko, samo je dugo svjetlo podignuto, pa sam mislio napravit da svjetle oba, al necu...cuclat ce akumulator bzvz a i nema potrebe da to bude betlehem :icon_thumright:
Nego sto se tice airboxa...preradio sam drugi do kraja, trebao sam samo pokitat sve iznutra al sam odlucio nesto drugo...nesto divlje :D
Ovaj dio oko ruba bi se trebao pokitat, a ja to necu vec sam odlucio skinuti taj rub...ne da mi se razmisljati hoce li ispasti il se odlomiti kit il nesto, iako je onaj sa vlaknima dovoljno jak i ne lomi se. Kad se pokita box ima 3kg valjda :D
Evo tako ce to izgledati kod mene, tj tako izgleda
Ja sam vozio taj box dok je bio i onaj rub iznutra, i nisam osjetio da ista smeta, ili da kasni odaziv gasa ili slicno tako da mislim da bi ovo trebalo biti dobro :dontknow:
Kada se radi kitom (ne karom gejbojevi) napravi se tako da se sve usmjeri prema otvoru da zrak ne struji okolo. Mislim da ce ovo biti ok :icon_thumright:
ivanm:
samo da kit ne puca i ne odvaja se od plastike zbog vibracija..
mhr-team:
sorry, nisam baš gledao šta si radio sa tim airbox-om... ali vidim da se priča o kitu da ne popuca, pa reko zašto nisi radio sa smolom i vlaknima? onda nema šanse da išta pukne? :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju