Tehnički kutak > Napravi sam
poliranje
PanTheR_oo7:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 14 Siječanj, 2010, 23:05:56 ---ja sam sebi spuh i dekl sam polirao..i odnjeo sam rucke od kocnice na posrebrivanje..izgleda prej#beno...
a bojim se sam radit felge, jer ima previse posla...ja mislim da bi na pola odustao..
samo sto mi auspuh malo malo zahrda pa opet ribaj ko budala..neda mi se odrzavat..
nisam picajzla :toothy12:
--- Kraj citata ---
Evo ja danas kupio yasuni R,
I nezz bil ga poceo polirat... bas zbog toga sto se bojim da ce bit par dana i haj opet na poliranje...
A i mene je najvise strah felgi!!! Sto kazes...u pola posla cu ih prefarbat cetkom i osnovnom bojom za metal :D
lunavision2:
pozz,,
ja bi poliro auspuh(RR)koje trebam vodobrusne papire,,koje sve ???
R@kija:
--- Citat: lunavision2 - 21 Siječanj, 2010, 19:40:33 ---pozz,,
ja bi poliro auspuh(RR)koje trebam vodobrusne papire,,koje sve ???
--- Kraj citata ---
pa kreni sa kojih 250-320 i onda 400,600,800,1000,2000 i polir pasta
lunavision2:
ok ty
Taaky:
Pozdrav..novi sam u poliranju djelova do sjaja..polirao sam auta i motore...to je lagano..zelio bi da ispoliram do sjaja nogaru na motoru...ja sam ju farbao mat crnom i kriticno je ispala..sad bi ja nju skino ..i fino oprao ..pa sa ufatio smirgla..koju pastu da koristim..neki dan asm kupio pastu purol za kovine..sve vrste metala poliranje..da li moze ta..da se koristi..i koliko mi to moze trajat..oce spast ..sjaj od noge..kako je budem sklanjo...da mi bude sjajno 2-3 mj ja presretan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju