Tehnički kutak > Napravi sam
poliranje
VoRdA_NRG_MC3:
evo slika kako je ispao spuh... rucno sam ga polirao, na slici jos nije preden s plavom kredom... znaci tu je zavrsno bio 2000..
STAGE 6:
imali koji dobrovoljac za poliranj, naravno dogovorit cemo se za lovu. {$default_smiley_smiley} help
R@kija:
--- Citat: STAGE 6 - 14 Siječanj, 2010, 10:06:35 ---imali koji dobrovoljac za poliranj, naravno dogovorit cemo se za lovu. {$default_smiley_smiley} help
--- Kraj citata ---
@skopa!!
kontaktiraj dečka
PanTheR_oo7:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 12 Siječanj, 2010, 15:04:33 ---evo slika kako je ispao spuh... rucno sam ga polirao, na slici jos nije preden s plavom kredom... znaci tu je zavrsno bio 2000..
--- Kraj citata ---
ovo izgleda odlicno!
Sve vise se furam da poliram felge i spuh i deklo...samo me neki isprepadaju, kao da svakih par dana mora se polirat, prelaziti nekim polir pastama...kao ne isplati se....
znam da ima puuuuno posla, ali izgleda extra!
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 14 Siječanj, 2010, 12:39:42 ---ovo izgleda odlicno!
Sve vise se furam da poliram felge i spuh i deklo...samo me neki isprepadaju, kao da svakih par dana mora se polirat, prelaziti nekim polir pastama...kao ne isplati se....
znam da ima puuuuno posla, ali izgleda extra!
--- Kraj citata ---
ja sam sebi spuh i dekl sam polirao..i odnjeo sam rucke od kocnice na posrebrivanje..izgleda prej#beno...
a bojim se sam radit felge, jer ima previse posla...ja mislim da bi na pola odustao..
samo sto mi auspuh malo malo zahrda pa opet ribaj ko budala..neda mi se odrzavat..
nisam picajzla :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju