Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Djedice na skuterima

<< < (8/21) > >>

2TDottore:

--- Citat: ivan007 - 07 Prosinac, 2009, 23:38:34 ---moze  :biggrenlove: mario sorry dobio si odjeb nema vise mjesta za tebe!

--- Kraj citata ---

aha.....sva sreca pa imas mali auto....btw ona mrzi bmw-e tak da nemas srece......jedino mos doc sa grand čirokijem....  :laughing11:

2TDottore:

--- Citat: jprekrit - 07 Prosinac, 2009, 23:39:31 ---OK... Ajd javi još svojoj ekipi, možda ko još od njih bude išo pa nek se tu zapišu! A poslje meeta ćemo ići k dottoreu da se napijemo kuhanog vina!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7: Jel može dottore???

--- Kraj citata ---

u mojoj republici ne rastu vinogradi tak da slabo bute se napili kuhanog vina..... :laughing7:

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 07 Prosinac, 2009, 23:38:53 ---e nemozes.....ja sam prvi reko da se s njim vozim.....a izmedjuostalog ivek ima bmw-a a ti se u njima nevolis vozit....  :beah:

--- Kraj citata ---
srce....dame imaju prednost....:)

jprekrit:

--- Citat: 2TDottore - 07 Prosinac, 2009, 23:42:29 ---u mojoj republici ne rastu vinogradi tak da slabo bute se napili kuhanog vina..... :laughing7:

--- Kraj citata ---
Pa ja bum donesel, a na tebi je da ga samo staviš kuhati!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Znači mihaela, ti otpadaš???  :icon_scratch:

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 07 Prosinac, 2009, 23:43:17 ---srce....dame imaju prednost....:)

--- Kraj citata ---

e pa nemaju.....prednost ima onaj ko bu brzi....a to zlato moje nisi u ovom slucaju ti.....  :-*

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju