Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Djedice na skuterima
2TDottore:
--- Citat: jprekrit - 07 Prosinac, 2009, 23:45:26 ---Pa ja bum donesel, a na tebi je da ga samo staviš kuhati!!! :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
e to bi vec moglo.... ;D
ivan007:
--- Citat: 2TDottore - 07 Prosinac, 2009, 23:40:02 ---aha.....sva sreca pa imas mali auto....btw ona mrzi bmw-e tak da nemas srece......jedino mos doc sa grand čirokijem.... :laughing11:
--- Kraj citata ---
onda nek ona dojde sa autom ja se necu bunit koja je marka :laughing7: nisam ja izbirljiv,stovise ja sam fin i pristojan decko kojeg bi svaka cura pozelila!
dosta spama ovaj mario je stvarno king offtopic :prvi:
jprekrit:
--- Citat: ivan007 - 07 Prosinac, 2009, 23:47:42 ---dosta spama ovaj mario je stvarno king offtopic :prvi:
--- Kraj citata ---
Potpis...
Ajmo sad stvarno... Popis postoji, izmjenite ga ako je neko odustal ili ako je neko odlučio ići!
marko_AeRoX:
--- Citat: jprekrit - 07 Prosinac, 2009, 23:51:43 ---Potpis...
Ajmo sad stvarno... Popis postoji, izmjenite ga ako je neko odustal ili ako je neko odlučio ići!
--- Kraj citata ---
kraj mene mozes staviti ogromni upitnik... isel budem ako bude jos nekog iz ovog kraja, jer ne usudim se definitivno sam do zg-a po zimi...
jprekrit:
--- Citat: marko_AeRoX - 08 Prosinac, 2009, 19:17:20 ---kraj mene mozes staviti ogromni upitnik... isel budem ako bude jos nekog iz ovog kraja, jer ne usudim se definitivno sam do zg-a po zimi...
--- Kraj citata ---
Ako se bu išlo, ja dolazim po tebe!!! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju