Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Djedice na skuterima

<< < (7/21) > >>

divljakusa:

--- Citat: ivan007 - 07 Prosinac, 2009, 23:30:04 ---hahahaah mario daj se koncentriraj pa di ces se vozit skuterom na bozic daj nemoj bit pravoslavac  :laughing3: uzmite neki drugi dan za zajebanciju mislim bilo bi fora vidjet 5 manijaka kak se voze odjeveni u djeda bozicnjaka na ugodnih -4 vani al svejedno nebi hvala ako hocete bit cu ophodnja sa autom kraj vas i vozit cu bor u gepeku i pustat bozicne pjesme  :happy3:

--- Kraj citata ---
ja se ko Baka Mrazica....smijem wozit u autu.....tak da sam ja stobom....a owi nek se woze....xD

ivan007:

--- Citat: jprekrit - 07 Prosinac, 2009, 23:32:43 ---O bokte... Nema zime za eskime!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7: Kaj ne... kakvo smrzavanje... ako bi ja iz Ivanca (kraj Varaždina) došo, onda bi se i vi iz zg-a mogli pojaviti! ivan007 Jel ideš??? :toothy11:

--- Kraj citata ---
neznam jos ::) nekak mi draze piknut grijac sica i laganini za vama :frajer: budemo se jos dogovorili ima dana!

ivan007:

--- Citat: divljakusa - 07 Prosinac, 2009, 23:35:34 ---ja se ko Baka Mrazica....smijem wozit u autu.....tak da sam ja stobom....a owi nek se woze....xD

--- Kraj citata ---
moze  :biggrenlove: mario sorry dobio si odjeb nema vise mjesta za tebe!

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 07 Prosinac, 2009, 23:35:34 ---ja se ko Baka Mrazica....smijem wozit u autu.....tak da sam ja stobom....a owi nek se woze....xD

--- Kraj citata ---

e nemozes.....ja sam prvi reko da se s njim vozim.....a izmedjuostalog ivek ima bmw-a a ti se u njima nevolis vozit....  :beah:

jprekrit:

--- Citat: ivan007 - 07 Prosinac, 2009, 23:36:42 ---neznam jos ::) nekak mi draze piknut grijac sica i laganini za vama :frajer: budemo se jos dogovorili ima dana!

--- Kraj citata ---
OK... Ajd javi još svojoj ekipi, možda ko još od njih bude išo pa nek se tu zapišu! A poslje meeta ćemo ići k dottoreu da se napijemo kuhanog vina!!!  :laughing7: :laughing7: :laughing7: Jel može dottore???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju