Tehnički kutak > Tuning skutera

Del'lorto 17,5 fergazeri - Minarelli

<< < (4/6) > >>

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 01 Prosinac, 2009, 09:06:47 ---U globalu, najbolji 17,5 del'lorto fergazer za base kiteve je PHVA 17.5 TS  :laughing7:

Trk u dućan po jedan, ili još bolje po A20 iglu i 80 diznu  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Kako stoje naši dućani s prodajom dizni a pogotovo igala i ostale, malo rjeđe robe? I cijene kakve su?

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 01 Prosinac, 2009, 09:24:44 ---Kako stoje naši dućani s prodajom dizni a pogotovo igala i ostale, malo rjeđe robe?

--- Kraj citata ---

Dućani slabo. Kod nas jedan tip ima pun kufer dizni za puno vrsti fergazera. Kod njega kupuju. Ja ne kupujem dizne, ja otvaram/zatvaram rupu na airboxu  :laughing7:

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 01 Prosinac, 2009, 09:30:40 ---Dućani slabo. Kod nas jedan tip ima pun kufer dizni za puno vrsti fergazera. Kod njega kupuju. Ja ne kupujem dizne, ja otvaram/zatvaram rupu na airboxu  :laughing7:

--- Kraj citata ---

I sad da ja hoću kupit A20 iglu, nepreostaje mi ništa nego SIP, SC, SA :(

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 01 Prosinac, 2009, 09:37:19 ---I sad da ja hoću kupit A20 iglu, nepreostaje mi ništa nego SIP, SC, SA :(

--- Kraj citata ---

A tko kaže da je to loša ideja?  :toothy3:

Pupo:

--- Citat: dhorvat - 01 Prosinac, 2009, 09:59:32 ---A tko kaže da je to loša ideja?  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Naravno da nije dok je slowa na forumu, samo da nitko od naših dućana nedrži tu robu, jadno. Da u cjeloj HR nemožeš otić (karikiram) danas, kad sklapaš skuter u trgovinu i kupit što ti treba i danas sklopit skuter...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju