Evo bio kod zadra u petak i uzeo cagivu mito evolution 125....ima posla na njoj podosta...neke sitnice većinom,neke malo veće stvari.S obzirom da ga nisam ni toliko puno platio dođe sve na svoje kad ga složim jer ulažem još podosta para da to bude ono šta treba biti,ali onda barem znam šta imam
Gdje uzeti dijelove za 125-icu najjeftinije ? našao sam na ebayu neke dijelove po atraktivnim cijenama ali neznam kak se tu kreću baš...
Pošto imam dva cilindra,jedan je s piksom....a drugi sam mislio poslat u italiju na nikasiliranje.Jedino mi je to malo skupo 200eura,a polini kit recimo dođe novi 400eura,ili na ebayu komplet cagiva termo grupa s klipnjačom,brtvama,itd 270eura...nisam baš pametan pa si još za to kalkuliram,ovo na ebayu mi se čini najbolja opcija...
Sad je gore nova prox klipnjača,nemislim kalat blokove,samo u getribi promjeniti ležajeve,ulje.Novi klip,cilindar,brtve...sve to fino posložit da bude serijski i da se mogu voziti.Ima puno posla oko izgleda motora i nekih detalja tak da je mašina najmanji problem.2 strokes rock =))