Ne skida se nista...tako je skoro otkako imam adsl...i vjeruj mi ovo je hebena katastrofa,za surfanje je jos ok,a za download ubitacno sporo
Kad sam uveo adsl brzina je tad bila 1mbit i onda su povecali na 2mbit i brzina mi je bila oko 1.8-1.9,no kad je doslo ovo poveanje na 4 brzina je spala ispod 1...sad nikad ne prelazi preko 0.9mbit,a to je u torrentu 100kbps.Zvao sam tcom i bili su ovdje dosta puta,ali nikad nisu nista napravili,jednostavno neće da se potrude.A što je najgore susjed koji zivi 4 kuce ispred mene ima 4mbit i veza mu je super,a NIKAD nista ne skida i sav internet mu je fb i yt.Dok susjed koji zivi 6 kuca poslije mene ima 2mbit,a prije mu je veza pucala stalno.I meni je jedno vrijeme pucala i dolazili su majstori i nisu nista napravili nego je samo odjednom samo od sebe prestalo
Zadnji put kad mi je bio tehnicar kod kuce rekao je da mogu biti sretan da mi uopce radi net,i da tcom nece da investira u moju ulicu.A zivim u prakticki glavnoj ulici u Gospiću i udaljen sam ni 3km od centrale.A jedna frendica zivi u selu 11ak km od grada i net joj je besprijekoran
Ubrzo ih planiram zovnuti i hebat im sve od reda,jer vidim da dosadasnja pristojna metoda nije nista postigla...