NE NE NE ,koliko sam to puta ponovio frendovima,ta na zute kazete je kineska kopija sa place
u ovu idu CRNE kazete hehehe,i na svakoj kazeti je druga igrica, jedna kazeta -> jedna igrica hahaha
evo kako to izgleda:
slazem se sa Crazy Kuree,u uderground2 mos uzet sta hoces,i proivodjaca koeg hoces,a vec u most wantedu,samo "street pack" "pro pack" tako nesto
Jooj, kad se sjetim da smo na placu mogli kupiti za 30 kuna tu žutu kazeticu, a za 10 kuna si ju mogo mijenjat za neku drugu kad ti je ova dosadila
To je frend imal, i na tom je bilo 5000 igrica ko fol u memoriji, zapravo možda 20 igrica na svakoj stranici i onda se dalje ponavljaju ali na drugim nivoima, worldovima itd...
Moj Nintendo smo svaki j#beni dan igrali i dan danas još radi makar je cijelo vrijeme gore na tavanu gdje je po zimi temperatura ko vani, a po ljeti je i više nego vani, znači od cca -20 do po ljeti +46 celzija
A da ne pričam da su njegove kineske crkle kroz par godina
Igre za Nintendo mi je stari kupoval u Ukrajini ili u Austriji i Njemačkoj kad je na put išel, svaka je oko 110 maraka u ono vrijeme koštala. Imam 7 komada doma. Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Mario & Yoshi, Zelda II: The Advanture of Link, Wario's Woods, Ice Hockey i Mike Tyson's Punch Out
EDIT:
...i naravno Game Genie