Tehnički kutak > Napravi sam
Olaksavanje kvacila - CPI, Luna, Keeway i ekipa
hrvojekovacic:
--- Citat: luna500rr - 12 Siječanj, 2010, 19:15:38 ---Jedina mana ovakvom kvacilu su premekane ferode, lako se trose, zna li netko kako se mogu zamjeniti stare ferode novima?
--- Kraj citata ---
a da probaš kod onih koji ih ljepe?
luna500rr:
--- Citat: hrvojekovacic - 12 Siječanj, 2010, 19:24:25 ---a da probaš kod onih koji ih ljepe?
--- Kraj citata ---
Isao sam do jednog majstora, zna samo zakovicama hvatati pakne dobosa, znam za jednoga u BIH sto ih ljepi, zaljepio nove ferode jednom liku na bubanj i sad koci ko blesavo...
Imaju li negdje kupiti ferode, sam bi ih zaljepio
hrvojekovacic:
--- Citat: luna500rr - 12 Siječanj, 2010, 19:26:40 ---Imaju li negdje kupiti ferode, sam bi ih zaljepio
--- Kraj citata ---
za tak male nezzz...mislim da bi to trebal dat majstoru da ti napravi!al ti se to nebi isplatilo :icon_scratch: bolje kupit novi kuplung :icon_thumright:
PanTheR_oo7:
--- Citat: luna500rr - 12 Siječanj, 2010, 19:26:40 ---Imaju li negdje kupiti ferode, sam bi ih zaljepio
--- Kraj citata ---
ne bih ti preporucio da ih sam ljepis, ja kako znam da se to radi u pecima na visokim temperaturama...
Emir:
jeftinije je kad lijepis nego da kupis novije izadje te oko 15 KM ljepljenje i majstorovo sve znaci sve da napravi za 15 KM tako sam cuo...a da li bi bio mi bolji start na aeroxu da probusim jednake rupe sve sad je previse trom...imam auspuh arrow ljubicaste oprugice i rolnice 4.2 grama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju