Tehnički kutak > Napravi sam
Olaksavanje kvacila - CPI, Luna, Keeway i ekipa
luna500rr:
--- Citat: Emir - 09 Ožujak, 2010, 21:02:23 ---jeftinije je kad lijepis nego da kupis novije izadje te oko 15 KM ljepljenje i majstorovo sve znaci sve da napravi za 15 KM tako sam cuo...a da li bi bio mi bolji start na aeroxu da probusim jednake rupe sve sad je previse trom...imam auspuh arrow ljubicaste oprugice i rolnice 4.2 grama...
--- Kraj citata ---
nabavi zute oprugice i rjesena stvar, ja bih kvacilo isto rjesio u BiH, kolega poznaje lika sto kuje pakne i ljepi ferode negdje oko sirokog, iskusao sam njegove kocnice i preodusevljen sam... siguran sam da je isti majstor i za kvacila i lamele :hello:
Jankkec:
Treba dobro pripremiti i zaljepiti nekim kvalitetnim ljepilom koje drzi visoke temperature. Frend je to sam ljepio na motoru i nikad nije imao problema.
luna500rr:
--- Citat: Jankkec - 10 Ožujak, 2010, 10:26:17 ---Treba dobro pripremiti i zaljepiti nekim kvalitetnim ljepilom koje drzi visoke temperature. Frend je to sam ljepio na motoru i nikad nije imao problema.
--- Kraj citata ---
Stara feroda se obrusi, nova se naljepi, nema mudrolije, ali ima majstor s ferodama iz njemacke i dugogodisnjimiskustvom, tako da...
skaky007:
lunino kvacilo nie isto kao i ovo na slici...
luna500rr:
--- Citat: skaky007 - 27 Travanj, 2011, 15:22:34 ---lunino kvacilo nie isto kao i ovo na slici...
--- Kraj citata ---
kako nije isto kad je s cpi-ja, svi chinarelliji imaju jog kopiju 112mm minarelli kvacila s minarellija 100
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju