Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
F12 Phantom iz KVARTA.....
aeroxtuning:
--- Citat: Nero - 26 Studeni, 2009, 00:36:01 ---Taj due+ je jako popularan na ovom forumu koliko vidim...a iz osobnog iskustva me se nije baš dojmio iako je bio u paru sa Nardom i 19tkom..
--- Kraj citata ---
motoforce rullzzzz :toothy12: :toothy9: :toothy9: vidim da si pod utjecajem khm khm(da ne izgovaram sad ime tunerskog tima) sr-dream,sorry na OT ;)
sr-dream_vk:
--- Citat: aeroxtuning - 26 Studeni, 2009, 00:45:56 ---Inače lijep projekt :)
--- Kraj citata ---
Aeroxtuning-e hvala.....
Nero-nekuzim tvoj izraz ..nije dojmio...bio je na skuteru imo je narda i 19 i ubijo je ravnicu(kolko se moze rec)..usput cilindar je malo diran
sr-dream_vk:
--- Citat: aeroxtuning - 26 Studeni, 2009, 00:57:05 ---motoforce rullzzzz :toothy12: :toothy9: :toothy9: vidim da si pod utjecajem khm khm(da ne izgovaram sad ime tunerskog tima) sr-dream,sorry na OT ;)
--- Kraj citata ---
ma nema frke
sr-dream_vk:
a i gore je napisano da ce bit civilno..zato sam i uzeo yasuni r..da nebude bas da ide..nego je to za ekipu iz kvarta malo kuliranje nist drugo..pa nije mi taj F12 zivotni cilj..haha
aeroxtuning:
--- Citat: sr-dream_vk - 26 Studeni, 2009, 00:58:17 ---Aeroxtuning-e hvala.....
Nero-nekuzim tvoj izraz ..nije dojmio...bio je na skuteru imo je narda i 19 i ubijo je ravnicu(kolko se moze rec)..usput cilindar je malo diran
--- Kraj citata ---
i ja sam ga pitao zašto ga nije dojmio jer prvi put čujem da neko nije zadovoljan performansama koje taj kit pruža uz popratne dijelove i pod uvjetom da je ustimano sve,uzimajuci u obzir klasu kojoj taj kit pripada i njegovu cijenu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju