Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

F12 Phantom iz KVARTA.....

<< < (3/7) > >>

sr-dream_vk:
pa da...al iskreno isprobano je u kvartu par komada(i obicni i ovaj s modularnom glavom..) i na svemu i svacem i svaki put je taj kit dokazao da moze izvuc iz cipela..tak da se nebrinem da ce iznevjerit...i ak uzmes u obzir da phantom ima kratki hod i da naprijed ima samo hladnjak..moglo bi se rec da bi fino mogo na zadnji..i to mi je samo bitno..ostalo mi neigra neku ulogu..a ako bude igralo lijepo stavim c16 i nemam brige..

aeroxtuning:
Ma ovakvih likova ima koliko hoćeš,napisao da ga nije dojmio i niti je objasnio zašto niti ništa,to je isto kao da kažem,nije mi nešto novi m3,ne ide i sutim :) neću unaprijed osudjivati dečka jer nisam takav tip ali čim sam vidio 2 slova,znam o čemu se radi ;) trajat će sa r-om,sto je dirano na cilindru?

sr-dream_vk:

--- Citat: aeroxtuning - 26 Studeni, 2009, 01:12:40 ---Ma ovakvih likova ima koliko hoćeš,napisao da ga nije dojmio i niti je objasnio zašto niti ništa,to je isto kao da kažem,nije mi nešto novi m3,ne ide i sutim :) neću unaprijed osudjivati dečka jer nisam takav tip ali čim sam vidio 2 slova,znam o čemu se radi ;) trajat će sa r-om,sto je dirano na cilindru?

--- Kraj citata ---

ma zasad samo usis...jos malo kanale i to je to..nist pretjerano..jer da ocu pretjerivat bio bi tu drugi spuh i sto stvari...ovako sam miran nemoram se previse zaj....stime...pali vozi dok ne crkne..zamjeni i opet ista stvar...

Nero:
Nije mi se svidjelo to sto na manjim okretajima nije radio nikako, ili pun gas ili ništa.. može biti i da karb nije bio dovoljno dobro uštelan. Probao sam isti kit na rs50, isti karb, gianneli auspuh i isti simptomi. Na minimumu nikako, pun gas šilji ili stoj doma. A sto se tiče cijene mislim da je u rangu sa stage6 racing i sl..

Aerotuneru, nemoj me prozivat jer te nisam spomenuo u ovoj temi..
Imam pravo na svoje misljenje. ako su moja iskustva loša ne znači ta će biti i na ovom f12. zanima me kako ce buduci vlasnik biti zadovoljan sa svojim projektom pa da nam ta iskustva prenese

maky_vk:
ovo je fin projekt bio sam prisutan dok se to sve radilo..djelovi su ko novi nema greske samo treba jos izabrat neku dobru boju za maske,,sve te djelove nabacit gore i pali vozi..moram dobit krug po kvartu....hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju