Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

F12 Phantom iz KVARTA.....

<< < (7/7)

black-rox:

--- Citat: aeroxtuning - 28 Studeni, 2009, 14:02:32 ---kretencicu aka "ja ti imam profi fotic,60tkn,aeroksa,BLACK TEAM no videos jer je Rijeka u mraku već godinu pa ne možeš pokazati gluvu svinju" odje#i,i tako je,nisam ništa složio niti znam zavidat plastiku,a kamoli cilindar,jesi lud? :laughing3: di su ti caca i mater?vjerovatno digli ruke od delikventa....  :toothy12: i sredi plastike od gluve svinje,imaš dosta cureka ;) stej antjuned end anstelung  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
Hahaha ajd balavac  umukni da ti  nebi neko iz BT došal dole u onu tvoju pripizdinu pa ćeš vidjet curke po plastikama i puno puno mraka,bolje ti je da ideš molit taticu da ti da 100kn da večeras možeš van ili odi u garažu možda ima šanse da naučiš držat ključ u rukama :laughing7:

CoK:
Vjerovali ili ne ovo je sve pisano u dobroj namjeri. Svi likovi iz price su izmisljeni i nemaju nekakvu slicnost sa stvarnima. Ne pokusavajte ovo kod kuce jer ne odgovaramo za nastalu stetu (mrak u kuci,curci...). Za sve informacije o indikacijama,mjerama opreza i nuspojavama obratite se svom lijecniku ili ljekarniku. MS anonimac

fic:

--- Citat: CoK - 28 Studeni, 2009, 15:06:44 ---Vjerovali ili ne ovo je sve pisano u dobroj namjeri. Svi likovi iz price su izmisljeni i nemaju nekakvu slicnost sa stvarnima. Ne pokusavajte ovo kod kuce jer ne odgovaramo za nastalu stetu (mrak u kuci,curci...). Za sve informacije o indikacijama,mjerama opreza i nuspojavama obratite se svom lijecniku ili ljekarniku. MS anonimac

--- Kraj citata ---

Preveo: Đelo Hađiselimović

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

R@kija:
koji vam je k**ra* j#bo vas nas ko....

KAJ MISLITE ZATO KAJ STE SE U ŠTALI RODILI DA STE ISUS!!!

CoK:

--- Citat: rakitje00 - 28 Studeni, 2009, 15:18:10 ---koji vam je k**ra* j#bo vas nas ko....

KAJ MISLITE ZATO KAJ STE SE U ŠTALI RODILI DA STE ISUS!!!

--- Kraj citata ---
pa...da

Milsim ak moze on,zas nebi i mi?  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju