Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Stankovci 27-29.07 2007.

<< < (13/20) > >>

Dino:
Ma sljedeći put ćemo spavati tamo.Uglavnom,dobro je bilo,samo me onaj pandur sa radarom usra,mislia san da će nas zaustavit :laughing7:
I moram priznati,X-Thugova Aprilia je brža :angry5: :BangHead:  ;D

Nikon:
ja mora ostat doma jer san radia jbg... moga san doc al mise nije dalo ic sam.. a predatori su u 10 ujutro isli.. ja bia gotov u 1

X-Thug:
ježiš to šta je brža ja san 20 na sat od borika do kuće mora vozit...samo san gleda kako će mi se maske rastopit il kako će nešto buknit ono desno od mene...moga san vola ispeć na auspuhu...samo ti sebi smanji potrošnju i sve će bit bolje...lako staviš auspuh,malosi remen i tako te pidarijice koje ja na svog neću stavljat jer nije moj nego čačin  :laughing9:

corky:
sad se ličimo ja radim, nikon izxxlica nije stiga ... alonso se liči ja dolazim sebi od jakog ritma koje nam je zadan i dogovoren , Doomsday mora bit dobar zbog kasnog dolaska doma . slike sutra kad dođem doma,,, vol pojeli bez trunke savjesti , takmičili se u sporoj vožnji, poslje defileja nisu htjeli puštati skutere pa je charly urličući to sredija bez većih problema  :dontknow: :hello:

dolazak u Stankovce
nesretnik

polazak

Punisher:

--- Citat: X-Thug - 29 Srpanj, 2007, 12:58:20 ---dobra vožnja,možda bi bila bolja da po noći nisan provea u admirala... :laughing7: došli ja i dino (skoro se nismo izgubili jednom i skoro dina nije pandur oboria sa radarom(pištoljem,šta već)) svi se već pokupili po kafićima sidili,punisher prespava sve ovo naravno  :drunken_smilie:  sljedeci put necemo ic zadnji dan...nego predzadnji =)  kako je vama bilo šta ste bili prije (ako ste bili)??

--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: gade...

Jučer popone nisam mogao radi obaveza a jutros nisam išao jer si mi javio da nema ništa  :laughing11: , nisam iša bezveze, a i imao sam usput pijanu noć :laughing6: jbg više sreće drugi put.

Dooms' kako je bilo vidim da je kinez proradio ;D ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju