Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Stankovci 27-29.07 2007.
X-Thug:
--- Citat: Punisher - 29 Srpanj, 2007, 18:38:19 ---
--- Citat: X-Thug - 29 Srpanj, 2007, 12:58:20 ---dobra vožnja,možda bi bila bolja da po noći nisan provea u admirala... :laughing7: došli ja i dino (skoro se nismo izgubili jednom i skoro dina nije pandur oboria sa radarom(pištoljem,šta već)) svi se već pokupili po kafićima sidili,punisher prespava sve ovo naravno :drunken_smilie: sljedeci put necemo ic zadnji dan...nego predzadnji =) kako je vama bilo šta ste bili prije (ako ste bili)??
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: gade...
Jučer popone nisam mogao radi obaveza a jutros nisam išao jer si mi javio da nema ništa :laughing11: , nisam iša bezveze, a i imao sam usput pijanu noć :laughing6: jbg više sreće drugi put.
Dooms' kako je bilo vidim da je kinez proradio ;D ??
--- Kraj citata ---
1. posa od 8-2 drugi posa od 2:30 do 5:30 i onda mi govori za obaveze
2. javia si mi da si spava :laughing7: i to si mi tek odgovoria kad smo mi bili nazad došli...
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 29 Srpanj, 2007, 18:48:49 ---
--- Citat: Punisher - 29 Srpanj, 2007, 18:38:19 ---
--- Citat: X-Thug - 29 Srpanj, 2007, 12:58:20 ---dobra vožnja,možda bi bila bolja da po noći nisan provea u admirala... :laughing7: došli ja i dino (skoro se nismo izgubili jednom i skoro dina nije pandur oboria sa radarom(pištoljem,šta već)) svi se već pokupili po kafićima sidili,punisher prespava sve ovo naravno :drunken_smilie: sljedeci put necemo ic zadnji dan...nego predzadnji =) kako je vama bilo šta ste bili prije (ako ste bili)??
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: gade...
Jučer popone nisam mogao radi obaveza a jutros nisam išao jer si mi javio da nema ništa :laughing11: , nisam iša bezveze, a i imao sam usput pijanu noć :laughing6: jbg više sreće drugi put.
Dooms' kako je bilo vidim da je kinez proradio ;D ??
--- Kraj citata ---
1. posa od 8-2 drugi posa od 2:30 do 5:30 i onda mi govori za obaveze
2. javia si mi da si spava :laughing7: i to si mi tek odgovoria kad smo mi bili nazad došli...
--- Kraj citata ---
Pa i jesam spava, vidio sam poruku tek posli ;D
A jučer bi iša da sam zna da će Nikon, Alonso i Corky ostati duže a ja sam najranije mogao stići oko 22 tako da ništa od toga nije bilo...
Doomsday:
Je, kinez je proradija, sa novin klipon, cilindron i tremostaton... Koliko će radit, to niko ne zna... :laughing7:
Bilo je lipo, malo mi žaj ekipe jer su guslili skupa samnon 80 km/h jerbo san opet u razradi... :zubo:
Ali, zato smo bili skrooz ekonomični... Moj ispod 3 litre, a inače 3,5-4... :icon_biggrin:
Punisher, nemoj se grist, mi smo svi osim jednog u 22 podvili repice pa doma... Svak iz svojih razloga, jel... :toothy3:
Ali, da nije bilo onako jebeno vruće (a mi pametni došli u podne i po) bilo bi savršeno... :icon_thumright:
Di se ide ovi vikend...? :icon_scratch:
:toothy9:
Nikon:
ja na pripremama u splitu :(
al moze se na kavu negdi :P :toothy9:
ALONSO:
--- Citat: Doomsday - 31 Srpanj, 2007, 15:19:48 ---
Di se ide ovi vikend...? :icon_scratch:
:toothy9:
--- Kraj citata ---
a ol ne radiš?
Navigacija