Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Stankovci 27-29.07 2007.
ALONSO:
--- Citat: Nikon - 27 Srpanj, 2007, 14:37:57 ---hmmz petak je prva vecer, subota je glavna vecer, a u nedilju se ide ca :toothy9:
ma nesmeta nama ic 80 km/h :) ako i kome sta imaju motore dosadi oni ce nagazit pa nas cekat par km naprid .. ;)
--- Kraj citata ---
Ti (doomsday) i nikon ste još uvik u istom sos-u, i jedan i drugi ste u fazi razrade skutera tako da praktički mislin ne bi tribalo bit problema jer dvojica razrađuju skutere tako da definitivno sporiji tempo ne bi triba bit problem (bar z anas skuteraše, koga briga za one "velike dečke" na motorima) :laughing7: :laughing7:
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 27 Srpanj, 2007, 10:15:21 ---
--- Citat: Punisher - 27 Srpanj, 2007, 08:42:07 ---
--- Citat: oxio - 27 Srpanj, 2007, 08:36:43 ---inače party obično traje petak i subotu a u nedilju ujutro se biži doma ;)
--- Kraj citata ---
Pa jel ima uopće onda kakav program u nedjelju da ako ne budem mogao u subotu dođem a da nema nikog ili možda 5 ljudi ??
--- Kraj citata ---
bit ces ti,dino i ja :laughing9: daj nemoj te me zaježavat da nema ništa u nedilju,ja u subotu ujutro radin,a po suncu nije baš ugodno vozit...
--- Kraj citata ---
To je troje, a di su ostali ??? :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Citat: ALONSO - 27 Srpanj, 2007, 16:23:00 ---
--- Citat: Nikon - 27 Srpanj, 2007, 14:37:57 ---hmmz petak je prva vecer, subota je glavna vecer, a u nedilju se ide ca :toothy9:
ma nesmeta nama ic 80 km/h :) ako i kome sta imaju motore dosadi oni ce nagazit pa nas cekat par km naprid .. ;)
--- Kraj citata ---
Ti (doomsday) i nikon ste još uvik u istom sos-u, i jedan i drugi ste u fazi razrade skutera tako da praktički mislin ne bi tribalo bit problema jer dvojica razrađuju skutere tako da definitivno sporiji tempo ne bi triba bit problem (bar z anas skuteraše, koga briga za one "velike dečke" na motorima) :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Nikon je prošao fazu razrade već je počeo gasirat :laughing9:
Nikon:
ja se gasiran ko velik..
nas 4
carly (presidente), corky (tajnik), ja (gaser) i SToljub sa motori. hr idemo u 10 iz splita (alonso upitan zbog upale jajnika)
doomsday ako oces dodji isprid leonarde (priko puta ulaza u mercator) u 10 manje nesto z sitno pa idemo :headbang:
Doomsday:
OK, vidimo se svakako jer ću ujutro ić regat skut poviše Merkatora, pa ako i ne iden, bar ćemo kavu popit ili se bar pozdravit...
:icon_thumright:
X-Thug:
dobra vožnja,možda bi bila bolja da po noći nisan provea u admirala... :laughing7: došli ja i dino (skoro se nismo izgubili jednom i skoro dina nije pandur oboria sa radarom(pištoljem,šta već)) svi se već pokupili po kafićima sidili,punisher prespava sve ovo naravno :drunken_smilie: sljedeci put necemo ic zadnji dan...nego predzadnji =) kako je vama bilo šta ste bili prije (ako ste bili)??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju