Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (47/61) > >>

klembic:

--- Citat: mario_f15 - 17 Siječanj, 2010, 14:55:47 ---i neces moci stavit prednji blatobran........

--- Kraj citata ---
to mene i brine.. vec bi nekako sklepao onaj puž al te dimenzije.. nis probat cu stavit pa ako ne pase bjelu felgu cu nekom prodat jer je predobro stanje.. a onda bi svoju prednju plavu bacio u bijelo kad se skupi para, jer ne izgleda ni lose razlicitih boja ;)

mario_f15:

--- Citat: klembic - 17 Siječanj, 2010, 15:03:19 ---to mene i brine.. vec bi nekako sklepao onaj puž al te dimenzije.. nis probat cu stavit pa ako ne pase bjelu felgu cu nekom prodat jer je predobro stanje.. a onda bi svoju prednju plavu bacio u bijelo kad se skupi para, jer ne izgleda ni lose razlicitih boja ;)

--- Kraj citata ---
mislim da nemoze stat naprijed 13cola...nema sanse...jedino bez blatobrana ili da preradis nekako blatobran (nosace)
a ofarbaj svoje felge u bijelo i gotovo.... :toothy11:

klembic:

--- Citat: mario_f15 - 17 Siječanj, 2010, 15:05:09 ---mislim da nemoze stat naprijed 13cola...nema sanse...jedino bez blatobrana ili da preradis nekako blatobran (nosace)
a ofarbaj svoje felge u bijelo i gotovo.... :toothy11:

--- Kraj citata ---
probat cu pa ako neide neide.. necu nis prerađivat.. frend ima zadnju od roxa a prednju od F15 ofarbane u nekako žuto šta vuče na narančasto.. ma super izgleda.. a tako i tako se nece previse vidjet prednja felga sad kad bude plava, nmvz.. al kad se to stavi morat cu 10 puta vise to cistit -.-

black-rox:
Ča ne pitaš :toothy9:

mario_f15:
kako jebeno izgleda taj fox sa felgama od roxa.......... :icon_thumright:
a jos taj disk naprijed...

dje ima jos takvih slika?o foxu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju