Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (46/61) > >>

klembic:
eto update jedan xD.. vratio se iz garaze.. eto kako bi trebao tail stajat na foxu.. iako jos treba desnu zvjezdicu poturpijat i produzit krakove da su iste.. onda malo negdje rubove skratit, nosače malo prilagodit i dodat malo vlakana sastrane di je rupa.. to jedan dan kad jako zagrije.. i onda pokitat.. a jos cu malo videt kako da pokitam, da lijepo izgleda.. a taj susjed ce mi bacit spric kit i polakirat u bijelu, istu kao bočne plastike..

pajo:
ovo če baš fino da izgleda super :icon_thumright:
sad više neče biti ducati replica več s6 replica :icon_thumright:

klembic:

--- Citat: pajo - 16 Siječanj, 2010, 13:39:34 ---ovo če baš fino da izgleda super :icon_thumright:
sad više neče biti ducati replica več s6 replica :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
vidjet cemo kako ce izgledat.. ima jos posla dosta.. ma bit ce to sarena replica. xD.. al vrte mi se neke misli po glavi u vezi farbanja motora.. vidio sam od FIC-a sr-ku i zaljubio se u onakvu bijelu boju.. tako da bi najrađe cijelog bacio u neku perla bijelu.. a mozda i neš narančasto, uz bijelo.. zbog S6 da paše.. ili neš onako tamno sivo.. neznam.. al ugl vec je S6 replica xD.. vidjet cemo  :icon_tongue:

klembic:
eto danas ujutro malo kombinirao nesto i dosjetio se.. jednom imao felgu od frenda s bete.. fgelga je bila bjela.. i odma sam vidio kako to prelijepo stoji na mom motoru.. jedan frend je reko da mu nabavim bilo kakve rox felge samo da su ok stanje i da ce on meni dat bijele rox plastificirane.. ja sam poludio jer to je prelijepo.. i jucer se sjetio kako jedan decko ima jedne i to ću čejnđat i stavit bijele na foxa.. jedino to nece ic odma gore jer prvo treba kupit gume za 13 coli i trebam vidjet dal ce pasat prednja na moje vilice, a za puž znam već da ne paše jer je moj digitalni  :angry9:

mario_f15:

--- Citat: klembic - 17 Siječanj, 2010, 14:35:27 ---eto danas ujutro malo kombinirao nesto i dosjetio se.. jednom imao felgu od frenda s bete.. fgelga je bila bjela.. i odma sam vidio kako to prelijepo stoji na mom motoru.. jedan frend je reko da mu nabavim bilo kakve rox felge samo da su ok stanje i da ce on meni dat bijele rox plastificirane.. ja sam poludio jer to je prelijepo.. i jucer se sjetio kako jedan decko ima jedne i to ću čejnđat i stavit bijele na foxa.. jedino to nece ic odma gore jer prvo treba kupit gume za 13 coli i trebam vidjet dal ce pasat prednja na moje vilice, a za puž znam već da ne paše jer je moj digitalni  :angry9:

--- Kraj citata ---
i neces moci stavit prednji blatobran........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju