Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
FireFox Midrace
klembic:
--- Citat: black-rox - 17 Siječanj, 2010, 15:55:50 ---Ča ne pitaš :toothy9:
--- Kraj citata ---
e imanječe moj.. zasto da pitam kad vidim da ti razmisljas za mene ;) ae super da paše, samo neznam dal da budem luda glava kao ti pa da bacim to u poliš.. al onda nebi uzimao od ovog bijele nego bi zajedno rijesio od frke felge.. i onda samo gume bacit gore i miran sam =D a bogami bi mogao uzet od frke felge i bacit ih u poliš pa da svi govore kako sam poremećen marmun xD jos cu se dog s burazom.. prvo da ja vidim kako bijele pašu a ona cemo dalje razmislit.. a malo gledam ovaj drag volanček.. pomalo skupljat pare i kad skupim puknut jedan ovakav gore, kupit lulicu krom, krom ručice, ispolirat posudice za ulje i uzet neke sexy poklopce.. a one komande ostavit gore.. to ce mozda dogodine bit kad se skupe pare preko ljeta.. al hvala ti Marino na dobroj idei :notworthy:
mario_f15:
@black_rox jel to nije nista prepravljano da stane 13cola felge...
jer sad gledam kod sebe..razmak izmedu blatobrana i gume je 0.5mm..... :dontknow:
klembic:
--- Citat: mario_f15 - 17 Siječanj, 2010, 16:14:16 ---@black_rox jel to nije nista prepravljano da stane 13cola felge...
jer sad gledam kod sebe..razmak izmedu blatobrana i gume je 0.5mm..... :dontknow:
--- Kraj citata ---
nije tolko al ajde.. da je tolko onda bi nam i prasina zapinjala za blatobran.. al vidi malo da su ovo na roxu nisko profilne gume.. i kad stavis to dode ti na isto.. mjerio ja na zadnjim,,
klembic:
eto danas mi došao paket iz dojčland.. sav sam sretan odtrčao na poštu po njega i raskasapio onu kutiju ko životinja jbt.. napokon mi dosao VForce3 od Stage6.. kupio sam ga jos tamo u 11 mj al doso taman na vrijeme kad je mašina pri kraju.. jos samo cekam da Ivan-Sp dofura djelove one ostale.. vec sam pomalo lud al ajde..
evo slika sexy Vofrosića
klembic:
eto par dana sam bio bolestan pa nije bilo ni kompa ni motora.. i u utorak nisam isao u skolu tako da docekam željno očekivani iglicasti od ivana sp-a.. ubacio sve na mjesto i zasrafo glavicu.. jedva docekao iduci dan da nabim mašinu na štel i da pobacam sve gore.. i ofc javili se problemi.. onako sav happy i radostan da cu stavit airbox, neide nikako.. razljutio sam se i stavio sam gljivu.. upalio negdje nakon 70 kurblanja jer ni bilo benge u frgi.. al kad je upalio otvorila se boca vina xD.. lipo zadimio 25 min na mjestu do temp 60°C.. malo po ulici prođirao i spremio.. to juce bilo.. danas bio frend kod mene malo srafali po njegovom fxr-u.. i onda navecer oko 5 iso bacit đir po gradu i okolici.. vani 0 a ja ko manga neka se vozim i to 30 na sat.. kolona iza mene to nemozes vjerovat.. dimi ko blesav.. a ja sam pišao od smjeha.. ljudi ludi iza mene, al ja posred ceste xD.. sutra poslije skole jos par kilometara bacit.. tek je na 20 xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju