Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

FireFox Midrace

<< < (45/61) > >>

VUKI TPH:
LEPO lepo   :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

idemo dalje samo tak nastavi   :jerk:

klembic:
evo ovih dana malo posla se uhvatio.. ono bio kod nonića cjepao drva i tako to xD.. malo sam obnovio sarafe na deklu i zadnjoj felgi.. neznam sta da radim oko mašine pa tako neke gluposti balim po njemu.. i kopam po garazi i naletim na jedan undertail koi sam poceo radit predprošle godine al nije bilo volje za zavrsit.. nes me puklo i reko ajmo ga zavrsit.. malo na komp i napravio dve zvjezdice u nekom programu sve fino uredio velicine 1:1 za izrezat na undertail.. na papir i na plastiku.. sve pomalo turpijao i izrezo.. imam jos samo malo za uredit zvjezdicu jednu i toe to, onda moze na kitanje i dat cu susedu koi ce mi polakirat za đabe u bijelu..  inače sad je jako u ku*cu tako da ima jos posla.. a usto brat se malo zezao sa klipovima i probao malo na radilicu.. sto bi dao da je to gore e  ;D
evo slikica malo svega sto se radi.. =)

mario_f15:
bice dobar undertail.....kako si jebeno urezo tu zvjezdicu,........aaaaaaaaaaaaa :toothy12:

pixa.93:
ove zvjezdice su boli glava.undertail ce bit super i poseban

klembic:

--- Citat: mario_f15 - 15 Siječanj, 2010, 19:59:23 ---bice dobar undertail.....kako si jebeno urezo tu zvjezdicu,........aaaaaaaaaaaaa :toothy12:

--- Kraj citata ---
stari moj zvjezdice mi popile mozak e.. oko sat vremena jednu turpijat.. stari reko da sam poremećen.. a jos treba bacit malo vune preko da uredim da ide skroz uz bočnu plastiku.. da nema previse rupe.. i onda me samo brine tablica di snjom.. ako ju savim nece se videt zvezde.. a na dekl necu.. stavit cu je al svinut pa nek gleda u nebo.. jer odispod undertaila je jedna led neonka vec dugo vremena pa cu nju spojit da svitli kroz zvezde

--- Citat: pixa.93 - 15 Siječanj, 2010, 20:00:52 ---ove zvjezdice su boli glava.undertail ce bit super i poseban

--- Kraj citata ---
hvala hvala =)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju