Tehnički kutak > Tuning skutera
Počeo mi je ribat motor je li moguce zbog narda ?
grbi128:
--- Citat: Crazy Kuree - 25 Studeni, 2009, 19:01:26 ---dali ti je skuter možda zračno hlađen? ovo izgleda kao da je osto bez ulja ili vrlo lošeg ulja, a rupa ti se počela pravit na klipu? ak jest to bi bilo zbog premalog karburatora ili pretople svjećice
--- Kraj citata ---
skut je prije bio vodeno hladenje,on ga je preradio u zracno...i da,rupa se pocela pravit na klipu...karb je teski shit i jos dizna 72 ili 74 nisam siguran...dan prije nego je skut zaribo bio je vozen na zicanoj gljivi sa ovom diznom tako da... :sad3:
steeef:
rupa u klipu nastane zbog presiromašne smjese...premala dizna za taj spuh..
RRacing:
jbg tu sam se bio za**** jer mi nije bilo nartelovan karb,,ali sad cu bušit specijalu kupit odgovarajucu diznu kupit cu..spužvu malossijevu stavit mhr auspuh i sve lijepo naštelovat da bude tip top... :) a meni se to dogodilo jer mi nije bio naštelovan karb...loše ulje i jak auspuh....jbg debil sam
VideRR:
--- Citat: RRacing - 25 Studeni, 2009, 22:36:46 ---jbg tu sam se bio za**** jer mi nije bilo nartelovan karb,,ali sad cu bušit specijalu kupit odgovarajucu diznu kupit cu..spužvu malossijevu stavit mhr auspuh i sve lijepo naštelovat da bude tip top... :) a meni se to dogodilo jer mi nije bio naštelovan karb...loše ulje i jak auspuh....jbg debil sam
--- Kraj citata ---
:jerk:
RRacing:
jbt kad sam vidio ovaj smajl..mislio sam da ti je mama :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju