Tehnički kutak > Tuning skutera
Počeo mi je ribat motor je li moguce zbog narda ?
RRacing:
sve do sad sam imao zx-a na motoru,,,imam kit trophia,dellorto 17.5 .....i stavio sam narda-top performance(kako li vec) i poceo mi je odjedan put gubit struju koda neznam nisam,,, ostanem bez struje na cijeloome motoru....neradi ni svijetla niti ista i to mi se par puta dogodilo i svaki put kad kurblam osjetim sve slabiju kompresiju :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( zašto to ??? ??? ??? imam ulja u posudi i u benzini .....ovo mi se vec događalo prije na serijali 2-3 puta ...da mi je ribo :'( :'( :-[ :(
gokiSP:
kakve veze ima struja sa zaribavanjem
RRacing:
kazem samo da bi mi odjedan put izgubio struju neznam ni sam isto ovo mi je i prijatelju bilo na stalkeru i ribo mu je......
MaXoVaC:
goki i mene muci isto pitanje ???
al evo cisto informativno....za tu struju.....isto malaguti f15 phantom.....frendu isto tako ponekad nestajalo struje.... ;D.....i jednom kad je nestala vise je ni nema.....motor pali na kurblu....al struje ni da osjeti......ima je samo na svjecki.......ako ti gubi kompresiju...provjeri kakav je cilindar....nije bed skinuti.... :dontknow:
goga100:
kad si mijenjo karike,sa nardom se dosta vise vrti nego sa zx mozda je to razlog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju